Giesela

har precis ätit middag med Giesela, det blev tacos, jättegott-jag höll på att lägga kött på Gieselas tallrick när hon är vegeterian, hhhah, det avr skitkul=)

nu sitter vi i mitt rum och äter Gb-sandwich, mumm, gott!!!!
snart ska vi gå upp och ta ansikktsmaskar på oss, hehe!
Och sen se på en film.

Men  nu måste jag gå.
Hej dåimage10

A perfect day

Idag har det varit en jätterolig dag! Först i skolan så hade vi SO, engelska och EA, hann klart med allt arbete, slönt! Sen i slutet at dagen så visade vi våra bildspel, de var superroligt, fast det var jättepinsamt för det var så fula bilder på mje, men det var kul att se vad dom andra hade gjort för not. Lollos bildspel var jättebra, Lollo och Beccan var likoms regisörerna, haha så var det småbarn som var skådespelare. Sophies bildspel var okcså bra, fast hon var inte med på non bild, vad synd men jag tror att det avr hon som tog fotorna, så det var jättebra=)

Efter skolan gick Lollo, jag och Soffan hem till mej, vi åt bara onyttiga saker, som chokld muffins, gidis och sont. SÅ där satt Lollo med sina mussli och filmjölk, hahaha! Det var så kul. Älskar er<3

Imorgon så är det fredag, gud vad skönt! Och då ska jag sova hos Giesela. Så nu måste jag gå och packa min väska. Så se you later aligater.

Listen to your heart

Why do yo say so?, don´t you trust me?
I don´t want that you sould that, because I don´t undertand, what have I done?
I be always there for you, you can talk to me anytime you want.
Just listen to you´re heart, what do you want to be?
I can´t found the words to say. And I don´t know why.
I don´t know where you going?
But listen to your heart
Before you tell me goodbye

Idag, imorgon, i övermorgon

Nu kom man hem från tennisen, det var så sjukt roligt, Lollo och jag skrattade hela tiden, och dansade, så tränaren blev lite sur. Det var så roligt. Sen sköt Giesela en boll på mitt lår, skithårt så nu har jag ett blåmärke, hahah=) Imorgon så är det julmarknad, ska bli så kul. OCH DET SNÖAR UTE, DET SNÖAR, Kanske det blir en vit jul ialla fall. Sen ska vi visa upp vår bildspel för klassen, (undrar hur det kommer gå) för jag ser lite chykad ut på vissa bilder, hahaha!

På fredag blir det tjejkväll med Giesela, vi ska äta tacos och se på film, gud var roligt det ska bli. Men nu måste jag gå.

Se you later aligater
Lina

Morgon

Nu har man vaknat, vaknar alltid kvart i 7 på morgonen, så trött. Idag så är det äcklig fisk mat i skolan, slöjd och så. På slöjden gör jag en julklapp till min mamma och pappa.

På lördag så ska Cissi också följa med och julshoppa, och kankse Soffan. Längtar.....
Efter skolan så är det tennis med Lollo, Giesela och Karolina.
Och på torsdag så skippar man gitarren eftersom det är julmarknad, fast Lolo ska hem till mej då.

Aja, hoppas att alting löser sig mellan dom B och S

You know you still love her, don´t let her go, then you will regret what you did.

Presents

Det var inte 7 stycken presenter, det var 8 stycken, ennu mer pengar =(, haha!

Brorsa 1
Brorsa 2
Brorsa 3
Sophie
Lollo
Beccan
Cissi
Giesela.

Dom ska jag köpa till på Lördag, shoppa med Lollo och Beccan. Det är så roligt!

Today

Nu så har man ätit mat, innan det var man på dansen med Lollo, innan det så när vi satt på bussen så varje gång dörrarna öppnat så lät det skitthögt, så vi fick hålla för öronen var typ 5 minut, för vi sitter alltid presic vid dörren, hahah det var skiikul! Nu så mailar man lite med Cissi.

På lördag ska vi köpa julklappar, jag ska köpa 7 st. Det kommer kosta mycket, hehe!
Nu så ska man göra tråkigta spanska gloser, boooring!!!

Bye bye

Ella

Nu kom man hem från sina kusiner efter att ha hälsat på Ella, deras nya syster. Hon är så söt, svart och vit och pytteliten. Gud vad hon rä söt, hon är det sötaste jag har träffats.

Ella, världens sötaste hund.

S och B

Kom precis ner från att ha badat, och haft annisktbehandlig, det var så härligt att bara bada, då kan man också tänka över allting. Sophie och jag har skickat lite mail och så, det var väl vad min dag bestod av. Själv nu så sitter man och väntar på ett samtal som aldrig kommer att ringas. Det är synd, för hon vet inte hur mycket hon betyder för mej, men nu ska vi inte prata om det. Ni har nog hört tillräckligt.
Det är väll bara att be vidare.

Älskar er S och B

I´m back agian

Hejsan!

I´m back now. Nu ska jag börja skriva igen på bloggen. Det tog inte så lång tid som planerat, men det var ju bara bra. Så nu komemr ni att få se mer om vad som händer i mitt liv.

Lina

God Bay

Hejsan alla läsare!

Det har hänt en sak, och jag kommer itnte att skriva på min blogg på ett tag, jag kommer faktskt inte att vara inne på datorn heller, jag har blivit avstängd av en anledning, ni förstår nog inte, eller det är en som skulle kunna förstå, men hon har glömt mej, och hon är borta nu. Jag trodde hon brydde sig, det trodde jag verkligen, men jag hade fel. Så det kan ta ett tag innan jag blir här igen. Dom jag älskade mest skulle alltid vara där, men dom är inte det. och jag vet inte vad jag har gjort för fel.

Hej Då

Giesela

Nu kom man hem från Sickla med Giesela, det var så roligt, fast det var superkallt och jag hade bara en liten tröja på mej. På fredag ska Giesela och jag sova över, det ska bli världens tjejkväll, längtar-----

På trosdag är det Julmarknad, älskar det<3 Hoppas bara att det börjar snöa innan det.

Giesela, du är så himla best!!image5

I miss you

I miss you every moment of the day
I keep me awake just to listen you
I keep me empty just fort you to fill
I keep me alive just to see you
Even secounds are too long to miss you
I want to hold you hands and walk a mile
Hug me for my worries to die


Teenage Dirtbag

Sitter hä och lyssnar på dagens låt, Teenage Dirtbag, älskar den<3 Den hade Mathilda, Jag och Giesela på våran bildspel. Gud vad jag älskar den, jag älskar nog den mest av alla, ahahahahahh!!!!

Mamma och pappa sitetr och kollar på bilder på det hotelet vi ska åka till i Thailand i februari. det är så fint, 5-stjärnit hotel som är helt nybygt, längtar så mycket!
Hoppas man blir lite brun då, hahaha=)!

Nu ska man skrivs lite på julbloggen.

Youre my angel

Nu kom man hem från gittaren, gud vad kul det var, Giesela och jag skrattade exakt hela tiden, och när vi satt där inne hod Henrik så fick vi båda skrattanfall, hhahaha!, Älskar dej Giesela<3
Sen så åkte vi tåg hem och då så tog jag mitt läppglans på Gieselas annskte och v sprang där och jagades, det var så kul!! Det roligste samtalet:

G: "Hemma så spelar jag jättehårt, för det är så kul"
GJ: "Hahahahahahahahh"
H: "Okej det var ju kul"

Giesela your my angel

Nothing speccial

Nu har man vaknat, gott in på julbloggen, nästan somnat över datorn, och gjort inget mer.
Idag är det torsdag och då ska man fixa med bildspelet i skolan och så. Giesela, Mathilda och jag ska fixa så det kommer en låt in i bildspelet. Hoppas det funkar, vi ska ha apologize fast en annan veriation. Den är så bra!!!
Sen efter skolan ska man hem till Giesela för sen ska vi på gitarr, vi kommer nog inte kunna öva så mycket eftersm det är så långt hem till henne, (tänk om vi inte hinner) humm.

Ni bara måste besöka dom här bloggarna:

www.loveisintheair.blogg.se (själv)

www.thisischristmas.blogg.se (delar)

www.mylollo.blogg.se  (själv)

Love life

Kanske det är värt att leva ialla fall!

Hate my self

HATAR MIG SJÄLV, LIKSOM VARFÖR FINNS JAG, VARFÖR FINNS JAG NÄR INGEN BEHÖVER MIG?, NÄR JAG FÖRÖKER, FALLER JAG, JAG ORKAR INTE MER, JAG KLARAR INTE AV DET, NU SLOCKNAR JAG.

Home

Nu ko man hem efter att ha varit hos tandläkaren, tingsrätten, hämtat Alex och köpt mat på McDonalds. Har precis ätit, var s hungrig efterom att vi åt äcklig fisk klockan halv 11. Så....

Nu ska man kolla på One Tree hill, fast det är slut om 10 minter. Men sen så ska jag bara slappa.

Tired, tired, tired

Trött, trött, trött, det är typ vad min dag består av. Idag så är det en helt vanlig dag, vet inte direkt vad vi ska göra i skolan men det kommer bli så tråkigt som vanligt. Haha!

Jag kommer faktiskt att gå titigare från skolan idag. För att efter skolan så ska jag till tandläkaren, ÅÅ NEJ!!!!!! Hatar det!! Men måste man så måste man.
Hoppas att jag inte har några hål.....

Pianot igår gick bra, jag sa till henne det och då så gck vi igenom songen, tack! Tills nästa gång har jag fått en låt som Freddy Mercery har skrivit fakstiskt, We are the champions. Den är faktiskt jättebra tycker jag.
Nu måste jag nog gå, för annars kommer jag försent till skolan, fast den bara är 7.00, hehe=)

Home from school

Nu har man kommit hem från skolan, det var så trist i skolan idag, vi hade lite matte, SO och så hade jag spanska. Jag ka inte skriva om min fröken för då kan hon se det här, Haha!
Men som sagt det var så tirkigt idag, imorgn så har i inget speciellt i skolan, eller efter skolan har jag tennis med Lollo, innan det ska jag hem till Giesela, det ska bli så roligt.
Just nu så kollar man på Cityakuten, sen ska jg öva lite på piano. Älskar Cityakuten, det är så bra!!!
Men nu ska jag gå och kolla på Cityakuten.

Ice-cream

Igår vad det en trött dag eller vad man ska säga. Vi fick tillbaka våra förtest av Susanne och jag blev faktiskt rätt nöjd med den, sen så fick vi en planering och då fick jag nivå 6-8. Det var faktiskt skönt att få en så rätt enkel nivå för division suger jag på, haah=)
När Lollo och jag kom tll danse så går ju vi alltid till GLASS först och äter och då kom den där killen som alltid serverr oss, för det sog strax tillbaks på dörren, men då kom han där inne och bara sha ungar har ni väntat länge? Och jag bara nee vi kom nyss-och då ville bara Lollo skrika att vi inte var någa ungar, hahahhahha!!!! Thats funny
Men idag så är det en lång dag, slutar vid tre och jag har ingen aning vad vi ska göra idag förutom att vi ska simma på gympan det ska bli rätt kul. Sen ska man ju på piano och det kommer inte att gå bra=(  

Outside

Så nu har man kommit gem ffån skolan, vi slutade tidigare idag för att förknarna skulle på not möte. Idag har det vairt en sådär-bra dag. Hänt en del saker som jag inte gillar, men vi fixade det, eller en person fixade det. Den andra vd ska vad säga vill helt enkelt inte, och det är synd. Snart ska man på dans med Lollo, och detska blt rätt kul. Ibland känner jag mig utanför, som nu-Somtimes a feel so small.

Why Why monday?

Idag så försov man sig igen, jag har öarjat göra det rätt ofta, och det hatar jag. Idag så kommer det bli so booooring i skolan. Man liksom bara sitter där och typ somnar, idag blir det typ so och no och jag tror att vi sa få tilllbaks våra förtest inför division, jag är verkligen inte  bra på det. Sen få ju jag berätta för Micke om min SO läxa, och det kommer ju att gå bra........
Nu ringer mi brorsas mobil för att han ska vakna, så det är väll dags för mig också.
Bye Bye

Christmas

Så nu har man kommit hem från Cissi. Vi spelade The Sims 2 och åt mackor med varm choklad, sen så bg ade vi lite med Sophie. Tydligen så hade Sophie ätit hemlagad potatismos med ärtor, och hon vet vad jag tycker om det. hahaha=)
Imorgon så börjar helvettet, måndagar består met av, trötthet, orkar-göra-ingenting, äcklig skolmat. Dessutom så glömde jag min SO läxa så nu är det kört för mig. Vi ska tydligen repertera medeltiden inför vasa tiden och det kan absolut INTE jag, hehe=)  Fast det enda roliga med måndagar är att få träffa sina kompisar och att gå på dans med Lollo. Dagens låt är faktiskt last christmas, den kommer nog komma som dagens låt längre fram men jag längtar så sjukt mycket till julen så att det inte är sant. Jag har lyssnat på den låten hela dagen och på my only wish this year med Britney Spears. Det som är roligt med julen är at få äta supergod julmat, få presenter, köpa presenter, och allt liksom. Dessutom är det roligaste av allt är att fira julafton med minna bästisar-det gör vi varje år. Kanske den 17-18 eller den 19 december, det kommer bli så himla roligt. Förra året var jag väldigt tidig att köpa julklappar, det var ungefär den första november, men det här året så kommer jag att julshoppa lite senare. Haha!!!

So fun

Så igår blev det en lyckad tjejkväll.
Det var typ 14 tjejer i klassen som var hemma hos en tjej på tjejmiddag, vi hade det superkul!!! Vi kollade på gamla videosar, och videosar som vi spelade in som en film då, och så kollade vi på High School Musical 2, det var så sjukt roligt! Det var fondy, för dom som inte vet vad det är så är det tt man tar en rå köttbit sätter på den på en bestickpinne och sen ner i kockande vatten. Sen så får den ligga där tills den har blivt klar. Det är supergott. Efterrätten blev chips godis och kladdkaka. Fast jag orkade inte äta så mycket av kladdkakan. Alla skrattade hela tiden när vi såg en video på klassresan. Och videosar när alla i klassen var typ 9 år. hahaha!
Ni skulle helt ekelt varit där.

Idag blir det en avkopplande dag, speling av piano, gitarr och vara inne på datorn.
Nu måste jag gå, och göra nonting..........

I think back

Ibland finns det dagar man tänker bakot om vad som har hänt dom senaste åren. Idag är det en son dag för mig, dom senaste åren av mitt liv har det hänt mycke saker, bra, dåliga, konstiga, underligga, superlyckliga och helt totalt hämska. Jag ska berätta:
När jag slutade trean så slutade min enda bästa kompis, vi trodde att vi skulle hålla ihop för evigt och att inget kunde splittra oss. Men hon slutade och började en ny skola. Jag tänkte inte så mycket då, jag liksom var så nere då. Så första dagen i fyran så gick jag till skolan själv, var helt själv.
När vi alla barnen kom in i klassrummet så var det namnlappar på bordet på var man skulle sitta. Jag hamnde bredvid John, Hugo och två tjejer som jag aldirg lagt märke till. Den ena hade kort mörk hår och var rätt lång och den andra hade lång rakt gyllenbrunt hår, vi sa "hej" och började prata.

Varje lektion så satt vi och babblade på hela tiden så Åsa (våran fröken) sa till oss hela tiden. Jag hade äntligen hittat dom. Den dagen efter uppropet så regnade det jag och den ena tjejen gick med ett papaply i haden och vi skulle hem till mig och dricka varm choklad. Då så kom den andra tjejen efter och vi pratade, hon frågade vad vi skulle göra idag och då så ssa vi att vi skulle hem till mig och dricka varm choklad, och vi frågade om hon ville följa med, hon sa ja och vi toh papaplyet närmare henne.
 Vi gick tillsammans hem till mig och vi har varit bästisar sen dess. Jag vet inte om det är darför jag älskar regn, det vet jag inte, men jag vet att dom är dom rätta för mig.

Den ena tjejen slutade efter ett tag i skolan, och började en annan, men vi träffas ennu nu och är fortfarande bästisar. Efter den dagen har det hänt mycket saket, Det kom två till tjejer som blev våra bästisar, jag fattar inte att jag bara inte la märke till er när ni var mitt framför mig, men nu så är ni det bästa som hänt mig.  Tack för att ni finns, Sophie, Cissi, Lollo & Beccan. Bästisar För Evigt. 

Everything

Sådär nu har man vaknat och jag kan nästan inte ens kolla ner på tangentbordet för jag har så ont i nackan, hehe=)
I dag blev det en sen tid för mig att vakna 8.45 det är jättesent för mig, det är så att jag är en typ morgonmäniska fast jag hatar att vakna.

Idag så ska man till Minna och Märta och fixa lite saker innan en sak. (Kan inte berätta)
Vi ska typ spela klart vårat sims spel. Jag har faktiskt inte spelat sims på år så det var rätt roligt att göra det igen. Igår kväll så blev det idol tittande, Alex skrikande att se bolibompa, Korvätande, haha. Dom som kommer komma till globen till final är helt klart Amanda och Daniel. Deras röster äger de andras-men annars är Marie bra.

I skolan för 5 veckor sen hade vi en uppgift att skriva en bok som riktiga böcker ungefär och det tog precis 5 veckor för mig, igår dagen där man MÅSTE lämna in, annars blir man underäknd där lämade jag in min bok, en timma efter skolan hade slutat, jag blev faktist rätt nöjd med boken, när jag visade min mamma och pappa den så bara frågar dom mig vad jag fått alla namnen ifrån, jag bara man bara kan dom. Och så trodde dom att jag hade skrivit av en hel bok, jag bara va såklart jag inte har. Jag frågade varför och då så sa dom att den var för bra. Men jag vet en bok i klassen som blev mycket bättre en min, Sophies, hon vet exakt hur man ska skriva och allting så hennes blev helt klart bättre.

Men jag funderar på att skriva jättemånga sonna böcker faktiskt, det är bara att jag inte har tiden.
Se you later, aligeter
Lina

Thats me

Så nu har man startat en blogg, här kommer jag att skriva om mitt liv, mode, kompisar mm. Just nu så sitter man och kollar på idol, Marie är helt klar bäst och Anderas säms, haha!
Dom som jag älskar mest i hela världen är mina bästisar och kompisar i skolan, Sophie, Beccan, Lollo, Cissi älskar er alla. Ni betyder mest, Sophie du är så himla snäll och en som man ALLTID kan lita på, Beccan du är så himla omtänksam som alltid man kan prata med, Lollo du är så himla rolig och världens bästa danskompis. Cissi med dej kan man helt enkelt vara sig själv, Älskar er<3
Här kommer jag att skriva varje dag med många inlägg, hoppas att ni läser det.
Om man ska berätta nu om sitt liv så är det mycket, men dom bästa tv programen är helt klart one tree hill, ER, sjunde himlen, idol, desperate houswives, greys anatomy, zoey 101, top modell, och många mer som jag inte kan komma på, bästa filmerna är titinic, mean girls, the holiday, den där mary, freaky friday, och typ 500 hundra mer fast dom kommer jag inte på just nu, dom bästa banden är rihanna, kelly clarksson, avril lavigne, gwen staphani, tokio hotel, the tough gruop, fergie, sara mclachlan, och oendligt mera.
men nu vet ni lite, och ni kommer att få veta så sjukt mycket mer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0