älskar er

image218

På sjukhuset

Hejsan!

Sitter på sukhuset nu, har fått en rum och en säng, mamma ska sova med mej i natt. Det kanske blir en till natt. det är nästan 100 % säkert nu att det är en rest från när man var foster som går från naveln antingen till tarmen eller urinblåsan. Jag har en liten son del kvar, och den har blivit inflammerad. Jag får 2 nya antibiotika nu. Typ hela mitt imunförsvar är helt svagt en vad det var förut. Liklsom så typiskt, jag har aldrig varit sjuk i hela mitt liv, sen förskolan har jag varit hemma 2 gånger, fast det var bara en gång jag var sjuk, andra hade jag sytt i huvudet. Och nu får man det värsta liksom. Ajja. Jag fick äta nu. Mamma köpte köttbullar nerdränkta i sås. Haha. Sen godis och en cola. Jag måste börja äta supermycket nu, liksom struntmat också. Asså annars äter jag inte mycket struntmat. Men nu  måste jag det för att gå upp i vikt. Så nu sitter jag här det godis och en cola.
Ska försöka ¨få igång den där himla TV-en som aldrig funkar.
Om jag oppererar så blir det ett litet snitt, långt nere i buken, så man kommer inte se det när man har bikini eller not sont. Guud vad skönt. Jag ville inte gå med ett stort ärr mitt i magen liksom.
Dessutom sa han att det knapps kommer att synas, det blir bara ett litet vitt sträck. så det är bra bra.

Nu måste jag vila lite.
Vi ses senare.
Puss

Är för trött

God morgon, eller god eftermiddag

Oj, vad mycket klockan är! När ajg vakande idag var jag helt liksom slapp, jag orkade inte göra nonting. Fast sen givk jag upp, duschade, jag har son muskelvärk. Jag kunde knappast stå i duschen, jag höll på att falla ihop.
Sen tog ajg min antibiotika. Sen la jag mej igen. När jag etligen orkade vara uppe var klokcna 12.30.
Nu har jag kollat lite på Ugly Betty, Desperate Housewives.
Nu ska jag ta och ringa ett samtal.

Ha en bra dag!
Puss

Ängel

image217

Du är, och kommer alltid att vara min ängel.

en dag med Lollo

Hejsan!

Idag har jag varit med min underbaraste Lollo.Vi träffades vi ungefär klockan 12.00. Var hemma hos mej, kollade på kläder. Sen gick vi till kringlan och åt lunch, satt där ett tag.
Sen blev det gympauppvisning. Fick sjuss dit. Lollo och jag träffade några i klassen. Vi satt på mattan längst fram, jag blev så sugen på bara springa upp på studsmattan och göra handvolt så flickis. Haha. Lollos syster var superduktig, hon kunde göra flera flickisar och volter irad. Skitsuktig!
Sen åkte vi hem.
Träffade mormor. Pratade lite.
Just nu regnar det ute. Rätt trist väder. Har inte varit så jättemycket sol idag. Mnen jag tycker att det har varit ganska varmt endå.

Ska sätta mej och rita till music. Det är så attjag älskar att rita, har alltid gjort Jag har ritat sen jag ar jätteliten. Jag bara älskar det, det är en stor del av mitt liv. Både min mamma och pappa ritade när de var små, och uppot, jag har sett tusen teckningar, och de är superfina! Så jag har väll ärft det av mamma och pappa.

Puss

lördagsmorgonen

God morgon!

JUst det, jag glömde att skriva att jag fick en kofta också igår. Haha!¨
Jag är så kääär i min nya väska. Den är vit. Så sjuuukt snygg oh jag har önskat mej en son i år!!!
Ena linnet jag fick går jätte långt ner i rygger, så heöa ryggen är helt bar, och så sitter den tajt runt magen. Den är så fiin.
jag har inte varit ute på läänge, så jag vet inte hur varmt det är på dagarna, men man får väll hoppas på att man kan använda sommarkläderna och ballerinorna.

Nu måste jag gå.
Puss

Fått saker från Gina tricot

Även fast jag är sjuk så är jag så sjukt glad just nu. Eftersom jag har varit på sjukhus och ha fått göra massa med saker och så hade mamma köpt massa med saker från Gina tricot. Guuuud vad glad jag är. Jag var inte med mamma, men allting passade endå. Jag fick: 2 t-shirtar, 3 linnen, 7 trosor, 1 väska, 1 liten liten väska man har i handen, 1 Alicia Keys skiva, sen så hade mamma köpt en klänning till henne, men den såg lite konstig ut på henne så jag fick den.
Jag är så himla glad, och kläderna är supersnygga!!!

Nu lyssnar jag på No One med Alicia Keys.

Ha det superbra!
PUSS

Penna från sjukhus

Efter besöket på sjukhuset så fick jag faktiskt en sak.
Den här: Det är en penna, som lyser när man skriver, den har såpbubblor och där bak finns det en stämpel.

 image213
 

Puss

Sjukhuset!

Hejsan!

Kom hem från sjukhuset nyss. Och jag hade fel, det här är inte värlldens värsta dag eller dygn, det här är världens värsta vecka!!!
Först kom jag till sjukhuset, fick ett rum, låg där och väntade. Sen kom en kille in som stoppade in en spruta i underarmen ni vet, där satt den. Fick ligga där ett tag. Sen efter blodprov och så sa dom att jag behövdes läggas in, de trodde först att blindtarmen hade blivit inflammerad. Och spridit sej, så jag fick dela ett rum med en liten kille. Låg där ett tag, fick antibiotka i sprutan, sen fick jag åka upp till röntken och rönkas. Åkte in i en stor rund ring ett tag fram och tillbaka. Sen före det så gjorde jag Ultra Ljud. Det tog superlång tid. Liksom de var tvungna att ta in non expert. Haha. Sen så efter rötken fick jag gå ner till rummet, sov ett tag. Åt middag. Sen fick jag sova över där. Jag fick ite äta på 6 timmar för det hade en rätt stor risk att jag måste oppereras, så jag fick inte äta. Fick dropp i armen istället. Sen vaknade jag och pappa, (pappa dov där också)

Sen skule jag göra en annan undersökning som jag inte säger här. det var det värsta jag gjorde i hela mitt liv!
Sen så fick jag åka ner igen, kollade på Huset fult. Sen sa doctorn att det inte var så stor chans att det var blindtarmen utan att det var non sak från fdelsen, från när jag var bebis i magen, nonting med naveln som inte har bildats bort. Så det är en sak man måste opperera bort. Även om smärtkan går över. För man kan inte leva med det. Men det var inte så akut så jag fick åka hem. De ska planera opperationen på måndag.

När jag skulle åka hem och tog ut droppet och så, blev jag helt svimfärdig för jag hade inte ätit på jättelänge, så pappa fick håll upp mej på väg till bilen. Sen åkte vi hem.
Sånu är jag hemma.

Det värsta med det hör, förutom undersökningarna är att jag kommer missa min dansuppvisning om jag oppereras. Och jag har sett fram imot den i åratal. Och det känns som om jag sviker dej nu Lollo, förlåt.
Jag har inte sportat på vecko, jag blir helt galen, liksom som barn ska man sporta 3 gånger i veckan 30 minuter, och jag sportar mer en så, så mina musklet har blivit helt slöa och jag orkar ingenting. Armarna bara faller ihop om jag sätter upp håret. Det ska bli så skönt snart att få börja träna igen. Börja dansa och springa. Jag mår verkligen inte bra just nu. Dessutom det värsta är att jag har gått ner 4 kilo.
Jag ligger på gränsen nu.
Jag har aldrig mått sämre.

Världens värsta natt!

God morgon!

Asså gud, det här har varit världens värsta natt, igår värsta dagen. Det va det värsta jag varit med omi hea mitt liv.
Först åker vi till Vårdcentralen, då säger hon att jag ska åka på undersökning på Södersjukhuset så vi åker dit, där fick vi vänta i ca 2 1/2 timma innan man fick komma in. Där undersöktes jag. Det var det värsta av allt, men jag tänker inte säga vad han gjorde. Pinsamtt..... Sen så tog jag blodprov, har aldrig tagit det i armen där man tar blodprov så jag tckte dt gjorde skitont, för sen så missade hon i ena armen några gånger, så då fick vi ta andra armen, det funkade. Sen så fick vi vänta i 1 1/2 timma igen för svar. Var däri 5 timmar, då var klockan ca 21.00 på kvällen. Då säger doctorn att vi måste åka till Astrid Lindgrens Barnakut, så då gör i det. Fick vänta i 4 timmar. Jag var så jäkla trött. Höll på och somna hel tiden. Men sen kom doctorn vid 01.00, undersöktes som vanligt. Och sen kom jag hem till hemmet klockan 02.30. Så jag var borta typ hela natten.  Det var så hämskt!!!! Idag ska jag komma på Ultra Ljud igen.
Dom misstänker att det inte ör en urininfektion utan att det är blindtarmen. Om det är det, får jag kanske opperera mej. Hoppas jag bara får Antibiotika.
Nu ska jag slappa.

Kram
Lina

Åker nu

Hejsan!

Ska åka nu till Sjukhuset.
Berättar mera senare.
Vi ses!

Kom hem från vårdcentralen

Hejsan!

Kom precis hem ifrån Vårdcentralen, kollade min sänka, och den hade bara blivit pyttelite bättre, först hade jag 110, nu har jag 90. Egentligen om det skulle ha hjälpt så skulle jag ha haft sänka 8 nu. Men jag ska åka på Akut röntken till Södersjukhuset idag. Ska kolla njurarna.
Berätttar mera senare idag.

Vi ses!

hemma igen.

God morgon!

Så det blev hemma idag igen. Ska åka till vårdcentralen och kolla min sänka igen, hoppas den har blivit bättre. Och om inte den hära Antibiotikan fugerar så hoppas jag på att få en starkare. Jag har en väldigt svår bakterie, bara att de inte hittar den. Jag skulle gör allt för att bli bättre igen, att kunna vakna utan att kämpa sej up ur sängen. Och jag vill dansa igen med Lollo. Dansa är en stor del av mitt liv, och jag blir galen snart.
Jag kommer nog vara hemma resten av veckan tror jag, men jag har gjort klart all matte. Sen får jag väll göra resten. Om jag får arbetet av non.
Nu måste jag gå och fixa mej innan jag ska åka.

xoxo
Carolina

.

egetligen är allt bara piss just nu, för jag fick just reda på att de inte hade hittat några bakterier i min infektion, och nuhar jag ingen aning om vad det här är. Antibiotikan hjälper inte, det borde vara borta för länge sen, men det gör fortfarande så ont, kan ni bara föreställa er att vaka varje natt flera gånger och ha så jökla ont att ni inte kn somna om? det är ett rent helvette för mej nu, jag vet inte vad jag ska göra.
Och jag är så rädd att jag måste oppereras.
Jag har inte uriinfektion, det är not annat. Och ingen vet vad.
Jag är så jäkla rädd att jag inte kan dansa mera, eller kan åka till gröna lund med klassen som vi ska.
Jag har aldirg mått värre fysiskt.
det kan inte bli värre nu.

Sjuk är det värsta.

Hej

Jag kommer nog inte skriva mer ikväll, för jag är så sjukt tröttav medicinen. Och jag har feber.
Så vi ses kanske imorgon.
Hejdå.

Sommar & Grönan

Längtar så till sommaren och Gröna Lund!

image200

image201

Älskar dej Beccan

God morgon!

Jag går inte till skolan idag för det har blivit värre när jag har varit i skolan, så jag måste vara hemma och vila hela tiden. Men sen ska bästisarna komma med alla läxorna.
Siter just nu och lyssnar på It vasunt my fould - som Beccan har spelat in och skrivit själv. Den är så sjukt bra. Älskar dej Beccan. Och det är faktiskt mej och Beccan som låten handlar om. Haha.

Bloggar senare.
Puss
Lina


image199

Kändisarnas tatueringar

Hej!

Det är många kändisar som har tatueringar. Här är några ni kanske inte visste. Eller vet.

Rihanna                 Ashley Simpson  Lindsey Lohan      Eva Longoria        Megan Fox           Mena Suvari
                  

Victoria Beckham


PUSS

Letter

image191

The new me

God morgon!

idag är det måndag, trist, ska till skolan.
Men ska inte på dansen.

Dagens outfit

image190

Jeans från JC
T-shirt från min älsklingsaffär Gina Tricot

Ha en underbardag!
Puss

All people come to heaven

image189

Stan med dom underbaraste

Hejsan!

Kom precis hem ifrån stan med de underbaraste Lollo & Sophie. Var på Söder. Köpte en klänning och tröja från Gina Tricot. Blev väldigt nöjd. Åt på Seven Eleven. Haha.
Men det har varit superkul! Det som har ingått är skratt, shoppade, skyltfönsterstående, spasmer, prat. Haha.
Klänningen jag köpte blir min avslutningsklänning i sommar. Ska ha ett par fina ballerionor av dom jag köpte till.

Puss
Lina

Sötaste paret!

God morgon!

Här är världens sötaste par, jag bara ÄLSKAR dom. Rachel Bilson & Adam Brody. Spelar som Summer Roberts & Seth Cohen i The O.C.
Dom är den prefecta matchen. Haha!



PUSS

jewellerys

image181

Shoppat med familjen

Hejsan!

Kom precis hem ffrån en shoppingdag med familjen från Sickla.
Köpte 5 par skor. 4 ballerinor till sommaren och 1 par vanliga skor. Sen köpte jag en Peak jacka.
det var det jag köpte, haha pappa blev så himla sur när han h'rde: " FEM SKOR!!!!!!!!!!"  Haha!.
Sen träffade jag Lollos familj där, eller hennes mamma och Caroline med en kompis.

Det har varit en bra dag!

Är väldigt nöjd med inköpet.

Puss
Lina

God morgon eller godlunch

image180

Återtripp

Hej!

Nu har det blivit värre igen, jag har feber, är sjukt trött och det gör ondare i magen. Jag skulle inte ha gått till skolan idag och anträngt mej. Sen blev allt värre när jag hämtade Alex.
Jag kanske blir hemma på måndag.
Vi får se.

//Lina

80 % Boktips

God morgon!

Vaknade klockan 6.00 idag. Så jag hann myckte, eler komma hinna mycket innan skolan om jag går till skolan. Kom precis ut ur duschen. Det är nog 80 % chans att jag kommer till skolan. Det beror på hur jag mår. aja, jag säger det senare. Asså när jag kammade mitt hår i morse så lixsom slutade det jättefort, jag är så van att få dra länge, men nu bara slutar den, och entligen kan jag liksom kamma ut topparna, dom har varit så svåra.
Nu tror jag att jag ska gå ner, ta not att dricka, och läsa min bok.
Jag ska faktiskt rekomendera den boken även om jag inte har läst ut den.
Här är några förslag på böcker som är otroligt bra. Jag har läst ut alla dom. Förutom en.

Dagboken - Laura Trenter
Fotoalbumet - Laura Trenter
I taket lyser stjärnorna - Johanna Thydell
Systrar i jeans 1,2,3,4 - Ann Brashares
Svikarboken - Linn Hallberg
Kompisboken - Linn Hallberg
Bästisboken - Linn Hallberg


Det fnns många fler som jag inte kommer på just nu.

Puss
Lina

Jag går

Hejsan!

Imorgon ska jag till skolan, det har blivit bättre och smärtan är nästan borta så imorgon blir det skola för mej. Ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag klipper mej nr jag är sjuk men det var för att för en vecka sedan bästämde jag tid innan jag blev sjuk så idag tänkte vi avboka me eftersom det har blivit bättre och jag kan gå nästan som vanligt å gick jag dit ialla fall.
Men imorgon blir det skola, ska bli kul. fast jag kommer inte kunna springa, hoppa eller vara med på non gympa eller not. Så jag kommer misssa mycket av dansen. men hoppas det löser sej.
Måste dansa lite med Lollo sakna non dag kanske. Haha.
Aja

Hoppas ni får en underbar kväll!
Puss
Lina

Klippning

Åhh gud, kom precis hem från klippningen, det bev väldigt fint, men så himla kort, det länns jättekonsitgt. Liksom mina flätor slutar vid alxlarna nu. Haha. Men det är jätteuppklippt. Men jag blev väldigt nöjd.
Även om det är inne med långt hår nu får jg ha kort. Saknade det. Hehe

Ha det bra!
Puss
Lina

Klippa håret

Hejsan!

Snart ska jag klippa mitt hår om en timma, jag har faktiskt funderat och jag vill klippa mje kort. Asså inte kort kort men typ till axlarna. Sen klippa upp det, kortare lugg, lite sneare lugg frissa. Hoppas det blir snyggt.
Även fast jag är sjuk så går jagoch klipper mej, jag har så slitet hår.

Aja ni får se hur det blev senare.

Puss
Lina

image179 Det blir kanske lite shakira aktikt om jag klipper mej så.

Sjuk!

Hejsan!

Har inte skrivit på ett tag, doctrn sa att jag måste vila så.
Men det har blivit ltie bättre. Har feber ibland och sen går den ner upp ner upp hela tiden. Hehe. Sen så gör det inte lika ont som förut. Nu kan jag ialla fall gå normalt, eller inte trappor, det fick nog Lollo reda på imorse när det tog ngra år för mej ner för trappan. Haha.
Men mina underbara vänner komer och hlsar på. På morgonen kom Sophie och Beccan, Fick lite kakor av Beccan, dom var supergoda! Beccan är såå bra på att baka. Sen på 10 - rasten kom Beccan, Sophie, Lollo. Pratade lite. Lyssna på music. Sen på Lunchrasten kom Sophie och Lollo, var lite inne på adtorn då.
Ni får komma varje rast om ni vill det bästisar!!!!
Lite trist här hemma sjäkv, speciellt när strömmen gick idag, jag låg och kollade på O.C. och plötsligt stängdes allt av, jag bara skrek, för det var spännande då. Men sen gick den på som tur var.
Nu orkar inte jag skriva mer.
Är lite svag, haha!

Puss
Lina

Min infektion

Hejsan!

Okej, jag tror det är dags att jag berättar varför jag verligen är sjuk, eller alla andra vet det, men inte du datorn.
Det är så att jag har en infektion runt urinblåsan. En väldigt svår infektion.
Igår var jag på vårdcentralen och tog akut crp, den visar hur man mår. Och som barn ska man ha 10 i crp men det jag hade 115. Jag mådde så illa, hade feber, huvudvärk. Allting snurrade och imorse i föriigår så svimmade jag mitt framför min säng. Jag bara ruppade av och det är för att man tappar apptiten med den här infektionen så jag äter inegnting nästan så jag fick lågt blodtryck och svimmade. Det var rätt läskigt eftersom jag aödrig har svimmat förut.
Men sen så var jag tvungen att åka till Nacka Sjukhus och ta ett Akut Ultra ljud. (Det var då vi fick reda på inefktionen) Och jag fick en son där salva på mej och då så såg han infektionen. Vi hämtade ut Antibiotika snabbt. Och nu mår jag lite bättre. Man får rätt mycket biverkningar av Antibiotika och jag har adlrig ätit det förut, så det här är en liten shock för min kropp.

Men det som fick mig på mycket bättre humör är när mina underbara bästisar kommer och hälsar på innan skolan och på rasterna. Och jag fick The O.C. Season 2 av Sophie. Du är så bäst S! Och imorgon får man kakor av Beccan, ni är så snälla!!!! Fast d behöver inte ge kakor beccan, haha.
Älskar er mest Sophie & Beccan, Real best friends!

Ja det var allt.
Puss
Lina

Nacka sjukhus

Hej!

Kom precis hem ifrån Nacka Sjukhus.
Jag gjorde Ultraljud.
Jag kommer inte kunna skriva mycket för min hjärna är för trött.
Om du vill veta mer Sophie, för jag har mycket att säga så logga in på msn.

Puss

Sjuk

God morgon, eller inte så god för mej.

Idag ska jag vara hemma. Är jättesjuk. Mår illa, har ont i huvudet, alting snurrar.
Så jag är hemma idag, tror inte jag kan göra matte eftersom jag liksom ite ens nöstan kan stå. Och jag orkar inte tänka. Och jag har inte haft tid att öva så jag kommer få mins halva provet fel och kommer få kompletera. Och det är inte kul. Nu måste jag gå och äta frukost, om jag kan.

Hoppas ni ialla fall får en bra dag, det kommer inte jag få.
Puss
SjukLina

Fan

Allt är bara skit, allt är piss.
Det är ett rent helvette. Jag vill bara skrika.
Det finns inget som är bra just nu.
Livet är är helvette.
Vill bara försvinna och börja om.
Jag är inte den jag är.
Det tycker alla andra också.
" Fan vad du har förändrats Lina"  "Fan vad du har bytt stil Lina"  "Fan varför lyssnar du på det bandet Lina"

Lämna mej i fred bara.

Gotta go my own way



Känner precis som Gabriella nu.

Sims videosar

Hejsan!
Vaknade för ett tag sen. Hittade lite Sims videosar på riktiga videosar. Så kolla in dom här nedanför.
Puss

Girlfriend - Avril Lavigne

Fabulous - High School Musical

Gotta go my own way - High School Musical

Barbie Girl - Aqua

Ha en underbar dag!
PUSS

Cameron Diaz

image178

Vilken hårfärg tycker ni att Cameron Diaz passar bäst i? Svart, Brunt eller Blont!
Själv tycker jag blont.

Puss

Zara Larsson



Zara Larsson, 10 år, är med på Talang 2008.
Hon är så sjukt söt och så sjukt duktig.
Det är exteremt otroligt att hon kan sjunga så där bra.
Jag blir helt..liksom..mållös. Hon är så otroligt bra!

En underbardag......efter skolan

Hejsan!

Har varit en underbar dag! Eller det underbara kom efter skolan. Efter skolan gick Matti och jag till kringlan, åt lite melis, pratade tjejsnack. Sen gick vi till Lokis. Gungade i solen. SAtte oss på den supervarma rushkanan och solad,e guud vad varmt det var, det var så himla härligt. Där satt vi länge länge. Sen gick vi hem.

När jag kom hem åkte mamma och jag till Handelshuset, (kom hem därifrån nyss)
Där köpte jag ett Ribbat Odd Molly linne, en ribbad Odd Molly tröja, och ett ribbat shockrosa linne. Jag är lite förälskad i ribbade linnen, haha! Vi var där skitlänge. Jag provade massa med vårjackor, men alla dom var typ på gränsen att dom passade. Men jag blev så nöjd.

Idag är det sista dagen på veckan och det betyder...........LEDIG äntligen!!! Hahaha.
Imorgon ska mamma och jag åka in och kolla prauplats åt mej.

Ha en superbra fedagskväll med mys-pys
PUSS
Lina

.....................................

Jag hatar dej!!!

Fredag äntligen!

God morgon alla bloggare!

Blir inte ett långt inlägg, har lite brottom.
Idag är det Fredag,, YES! Gud vad jag har längtat till en fredag! Och nu har den kommit. Haha!
Idag i skolan har jag ingen aning om vad vi ska göra. Jag måste ialla fall börja öva matte till matteprovet på onsdag. Geometri. Booring! Eller ialla fall skalor. Hatar det!
Men nu kommer jag försent om jag inte går nu, så vi ses senare.
Det blir ingen dagens outfit idag. Men ni får den senare på dagen.

Ha en bra dag!
PUSS
Lina

Step up


Jag har älskar att dansa, har alltid gjort och kommer alltid att göra!
Just nu går jag på Show - dans, vi ska snart dansa på Vasa Teatern. Jag har dansat sen jag var 5 år, men då var det först balett, sen började dansen. Den filmen som har gjort mig ännu mer inspirerad och att jag vill dansa mer, är en av dom sjukt bästa filmerna som finns: Step up. Jag ser mej själv mycket i den filmen. Favospelarna i filmen är självklart  Channing Tatum och Jenna Dewan.
Den är så sjukt bra!

High school musical video

Haha fan vad kul!
High school musical, ni måste se den här videon,
skitrolig, ialla fall min humor rolig. Haha



Torsdag ännu en gång

God morgon!

Idag är det Torsdag och jag kan faktiskt gå till skolan idag.
Igår hade jag skitont i halsen, kuden knappt prata, men jag drack te, åt tabletter och gurglade salt, ( tips)
Så nu är det nästan borta. Men idag går jag till skolan, men kan inte vara med på gympan tror jag.
Just nu så har jag precis klätt på mej. Lyssnar på radio, det blev Rihanna -  Dont stop the music.


Efter skolan idag har jag gitarr, gud det känns som om jag inte har varit där på år, men idag ska jag dit med Giesela.

Här kommer dagens outfit

 

Hoppas ni får en superbra dag!
Pussar
Lina

Idag, sommargalen

Hejsan!

Har varit en underbar dag! Mamma och jag var hemma själva. Åt ite lunch, kollade på TV, gjorde läxor, spelade piano, gitarr, ritade, lyssnade på music. Ja allt som jag älskar, haha.
Jag hann städa ur mina lådor med kläder, och ni fööstår inte hur mycjet kläder det var, hela min söng var full till taket, haha (nästan). Så det tog några timmar att vika och städa ur. Så nu får allting plats igen, för förut slängde jag bara i dom i lådorna som dom var. Haha!


Jag är så kär i sommarklänningar, sommarkläder, ballerinor och Accessoarer.
Här är lite jag är förälskad i och bara måsa köpa......till sommaren



Älskar det såååå!!!



Ha en underbar kväll!
Puss & Kram
Lina (sommargalen)

Efter pianot

Kom precis hem ifrån pianot. Det gick rätt bra eftersom att den här gången hade jag övat lite mer, haha! MEN nu fick jag 2 papper till att kunna. Hehe!

Gud vad skönt att vara hemma imorgon. Det ska faktiskt bli jätteskönt. Fast man vill ju bada. (Och Lollo, du kommer få det superkul!) Fast endå vill jag vara hemma, mamma ska jobba hemma imorgon så det blir bara vi två. Kul kul!

Nu ska jag gå och rita. Och kolla på gamla foton och brev.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Many kizzes
Lina


Efter skolan på en Tisdag

Hejsan!

Kom precis hem från skolan, Har varit en låte werd dag. Lite med kompisar och så, lite skrik på skolgården, haha. Men jag "tror" det är bra nu, ijallaflal mellan mej och 2 andra, I think.
Ialla fall annars har väl dagen varit rätt bra. Lite Asien, EA, Språk. Sen gympa, men jag kunde inte vara med för jag har ont i halsen och är förkyld.
Iimorgon är det Eriksdalsbadet men jag kan inte gå, för jag har ont i halsen, rätt synd med det kommer flera gånger. Men jag är hemma hela dagen imorgon. skönt skönt!

Nu måste jag gå och typ sova, är skittrött.


P&K
C,

Efter maten och dansen

Hejsan!

har precis ätit middag, bev tacos, mums, älskar det!!!
Kom hem för non timma sen från dansen, har fått brev om allting till showen. Vi ska dansa på Vasateatern. Och vi har bara 4 gånger mer att öva. guuuuud!! Men jag tror det blir bra. Vi ska ju repa en gång också innan. Vi är ca typ 16-20 i vår grupp tror jag, ( eller hurmånga är vi Lollo? ) aja, Men showen kommer bli skiitkul. Älskar att dansa.

imorgon är det Tisadag, och jag kom nyss på att jag måste öva piano tills imorgon.
Så vi ses sen kanske med ett nattinlägg.

Ha en bra kväll!
Puss
C,

Måndagens eftermiddag

Hejsan!

Kan inte skriva ett lång inlägg för jag ska på dans snart.
Men min dag har varit bra! Eller rätt bra! Gillar inte så mycket måndaggar! Hoppas ni har haft en bra dag, eller ni som kommit hem. SOm jag sa snart ska jag på dans med Lollo. Kollar just nu på det bästa pogramet i världen som jag inte skule kunna leva utan, One tree hill!
Men nu måste jag gå.

Ha en fortsatt underbar dag!
P&K
C,

Lollos och min dansuppvisning på Maximteatern

image166 image167

Måndag som vanligt

God morgon!

Hoppas ni sov bra inatt! Det gjorde jag, men jag vaknade av min väckarklocka som vnligt och verkligen orkade inte gå upp. Men nu är ja uppe. Idag är det måndag. Alltid den svåraste, jobbigaste och tråkigaste dagen i skolan. Har ingen aning om vad vi ska göra i skolan idag, bryr mej ite så mycket heller, haha=)
Efter skolan har jag dans med Lollo. Thats funny!

Aja, hoppas ni får en superbra dag!
Puss & Kram
C,


P.S. Det blir ingen outfit idag, hinner inte. D.S.

God kväll

God kväll!

Sitter just nu och kollar på Americas next top modell 9. Älskar det. Innan det kollade jag på One tree hill. Men hann inte se så mycket.
Så snart slutar helgen, häsmkt häsmkt. Det ska faktiskt endå inte bli så hämskt att börja skolan, det ska bli rätt kul. Bara känner så. MEn man får ju inte sovmorgon.
Veckan imorgon är väll inte så annrolunda förutom att på Onsdag blir det Erikdalsbadet. gud vad kul det ska bli! ska ha min nya bikini!
Nu börjar det igen. Så jag måste gå. Men jag bloggar ett inlägg imorgon på morgonen.

Ha en fortsatt bra kväll!
Puss
C,

Because you loved me



You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


Peoble always leave

image165
People always leave.
Hur kan 2 ord beskriva så mycket av ens liv.

Filmkväll!

God morgon!

Igår var det är kul kväll med tjejerna, det blev jag, Johanna, Emma, Sara, Henny, Lollo och Sophie. Lollo och jag kom först. Senkom de andra.
När vi kom så kollade vi på American pie, den var skitbra, fast det var mest jag och Johanna som kollade. Haha!
Sen så kollade vi på The waitress. Sen var rätt bra. När den var slut och alla hade ätit glass ( Ben and Jerrys ) och så så kollade pvi på Sex and the city såklart. Älaksr den.
Sen nä klockan blev 11.00 så åkte Lollo och jag hem, vi fick sjuss av Lollos mamma. För vi var rätt trötta.
Johanna, Henny och Sara sovde över hos Sophie.
Och Emma åkte hem senare.
När jag kom hem la jag mig direkt. Och nu har jag vaknat. Vaknade för ett litet tag sen. Alex väckte mej.
Nu ska jag gå och slappa framför TV:en

Ha en superbra dag!
P&K
C,

En av dom 300 älsklingsbanden


                                       
                                    Wheatus - Teenage dirtdag

Bikinisar

Jag är så himla förälskad i bikinisar just nu. Jag vill bara köpa alla.
Bikini bikini. Älskar älskar

image163image164

Fest

Hejsan!

Igår var det en superrolig dag! Efter skolan gick jag hem, sen ringde Bs mamma . Och det blev fest för B. S, jag, L och E åkte hem tilll henne. om lite sent. Sen var hennes slökt där. Det var inte så många men det var jättekul. Och det var en så himla söt bebis där, Nicky. Guuud vad söt hon var när hon sov. Asså ni fattarinte hur söt hon va.
Sen åt vi mat och tårta, sjöng. och pratade lite. Det var jätte kull. Vi hoppade studsmatta, (ahah jag lurade dom att jag fick skit ont, dom bara "hur gick det" "gjorde du illa dej" haha jag skrattade skitmycket då )
Sen fick jag och S sjuss hem av E. Jag kom hem vid 11.00.
Så det var kul.

Vakade för typ några timmar sen.
Idag blir det fest ijän, eller filmkväll. MEd många tjejer i klassen. Det ska bli skitkul.

Bloggar senare.
Nu måste jag gå och sjunga.

Ha en underbar dag !
P&K
C,

GRATTIS!

GRATTIS Beccan!

Beccan 13 år idag!
Ha en underbar födelsedag bästis!

Älskar dej.

Många pussar & kramar
Din förevigt
Lina        
                                                                                           

  image162

en underbar dag!

Hejsan!

Kom precis hem från skolan, gick med Minna hem ( det brukar vi alltid göra )
Så nä jag kom hem var mammas bästis Sofia här. Vi pratade lite och nu är jag inne och bloggar som vanligt.
Dagen har varit underbar. Solsken och mycker skratt. Vi gjorde lite saker i skolan, EA; MA; Språk. Och lite annat. kul kul. Sen på rasterna var det bara så härlig, vara med kompisar i solen och bara skratta. Älskar våren. Hoppas det blir lite varmarre bara. Haha!

Imorgon blir det filmkväll med nästan alla tjejer i klassen hemma hos Sophie. Vi ska se 27 dresses och non American pie film. Det ska bli skitkul!!!

Nu ska jag bara slappa lite och kolla på film. Tror jag.
Bloggar senare.

Ha en underbar dag, det ska ialla flal jag ha.
Pussar
C,

Här är jag och mina underbara vänner:
image161

Sickla med mina änglar

Hejsan!

idag har det varit en underbar dag, (eller ialla fall efter skolans slut) efterosom att det var engelska på morgonen och jag hade inte gjort läxan så bra och var inte förbered och sen hade vi multiplikations test på 3 minuter, vi ksulle egentligen ha 2 minuter men vi fick 3, det var 96 tal man skulle klara. Vi rättade direkt efter och jag fick alla rätt och klarade alla, blev rätt nöjd, men alla fick nog bra. Sen hade iv också ett suptraktions test på 7 minter 96 tal, jag bara neeeeeeeej inte det. Jag är verkligen inte bra påd et. Men jag klarade alla rader förutom en ich fick 4 fel.

Efter skolan åkte mina änglar och jag till Sickla, en av dom bästa och roligaste dagarna i mitt liv. Vi kolla depå saker, köpte present till B ( B fyller år imorgon), åt sushi, gott gott. Köpte en kladdkaka. Och sen köpte jag en bikini från HM för 139 kr. Den är skitfin tycker jag.
Ni ska på den på bild sen. När klockan blev 17.30 ungefär åkte vi hem.

Och nu är jag hemma och bloggar och myser.
Imorgon är det fredag, gudd vad skönt. Har precis gjort klart matteläxan och slagit in present .

Här är bikinisen:

image159

Ha en fortsatt underbar kväll alla bloggare.
Puss & Kram
C,

En text

God morgon!

idag på morgonen blir det inga "morgoninlägg" eller "dagens outfit"
och istället ha jag en text här jag vill ämna till mina bästa vänner i hela världen: Lollo, Beccan, Sophie. Vänner för evigt.

You're a true friend
You're here till the end
You pull me aside
When something ain't right
Talk with me now and into the night
'Til it's alright again
You're a true friend

Slöjd väska

Hejsan!

idag var det slöjd i skolan, och då gjorde jag klart min sommar väska, den är lite töntig, fast jag blev nöjd. den tog 3 lektioner att göra, altso 6 timmar sammanlagt.

Här har ni den

Vad tycker ni?

Pussar
C,

Onsdag igen!

God morgon!

Det här får bli ett j'ttekort inlägg för jag måste gå nu.
Så nu måste jag g. Men jag bloggar senare dag.

ha en bra dag!
PUSS¨
C,

Dagens outfit image154


Vem passar bäst!

Hejsan igen!

Vem tycker ni passar bäst i denna outfit? Rihanna eller Kimberly Stewart ?
Sjäkv tycker jag Rihanna

image153

Love fashion
C,

Ennu en Tisdag

Hejsan!

Haha entligen kan man skriva på bloggen, det har varit like konstig och jobbigt, måste skrva ibland.
Idag är det Tisdag, kom hem frpn skolan för ett tag sen. Har varit inne på datorn och ätit.
Jag ska ha piano om en halv timma.
Imorgm hr vi slöjd, jag vill ha det för att göra klart min sommar väska. Hehe

Nu måste jag gå och öva piano.

Ha en bra fortsatt dag!
Pussar
C,

RSS 2.0