Blandat

God morgon!

Idag är det lördag och det är en dag innan jag åker hem till Stockholm. Dagen kommer väl bestå av skidor och lite packning, vi vill åka så tidigt som möjligt på söndagen. ( Men det komer det ju bli, mamma är ju känd för att vara snabb ) haha!
Jag vaknade för typ en kvart sen. Vi ska äta frukost snart. Fastdet är bara ja, Alex och Cd som är vakna.

Just det, jag har en fråga. Ni som vet hur mitt hår ser ut, tycker ni att jag ska spara det? Jga funderar på det.
Mitt hår är väldigt väldigt likt Kate Hudson hår fast det inte är så ljus. Så ni vet.

image152

Many kizzes
C,


Vem passar bäst?

Hejsan!

Här är 2 bilder på kändisar som har köpt likadna kläder!
Vem tycker ni passar bäst i outfiten?

image149 Bild 1

image150 Bild 2

Vårens mode

Hejsan!

Vårens mode är färgglada kläder, solen färger, Och det är skiitbra för jag älskar färgglada kläder som orange, grönt, rosa och sont. Jag måste köpa lite till våren, hängen non med??

image148

Fashion is my pasion
C,

ÅRE!

Hallo alla bloggare!

Pappa hade sn dator med sej så jag kunde skriv inlägg då.
Just nu är jag i ÅRE som n vet. Jag bor på Tott hotell. Dt är jättefint här, fast iskallt, det kan vara mellan 10 - 25 minusgrader. Annars kan man sola här, haha.
V åker nästan varje dag upp til skutan, där blåser det inte lika mycket, fast det är kalllare. Och jättefint!
Victor och Dedrik skulle gå i Snowbordskola i 4 dagar, dom åkte det öfrra året också. Men så när dom skulle ka, ramlade dom VÄLDIGT mycket. På handlederna, för man fick ta mot sej.
Och efter en dag, sa Victor att hans hanled och uppot gjorde skitont, så dom åkte tilll hälsocentral. Och han hade,.....brytit armen. Så nu har han gips. Han måste ha den i 3 veckor. Diedrik stukade sin hanled. Så det var inte lika svårt.
Men nu måste jag gå och äta frukost.

Ha det superbra!

Many kizzes
C,

image147 TOTT hotell


ÅRE

Hejsan alla bloggare i världen!

Det här är nog det sista ilägget innan jag åker till ÅRE. Jag kommer nog inte att ha med mig non dator, men om jag har det så kommer jag nog att blgga ett inlägg per dag. Man är ju te hel tiden och åker skidor så det blir inte så ycket tid då.
Det är ju sportlov, då ska man sporta. Haha.
Jag åker typ om rätt lång tid, men jag måsta pcka. Det är skitbra, för att vi har TV i våran bil så jag har tagit med mig flera filmer, som ma kan se.

Gud vad det snöar mycket. Hoppas det gör det i ÅRE också.

Vi ses snart, nästa söndag.

Kommer sakna er.....
Många pussar
// Theendwithyou.blogg.se

image146

Påsk

God morgon allihopa!

Har precis spelat lite The sims 2, älskar det. Haha.
Sen ska jag väll pcka allting. Jag ska ju till ÅRE idag. jättemånga i klassen är där, eller inte s många, men till exempel, Johanna och Henny är där. Så det är jättebra. Gud vad jag längtar dit, att få åka i backarna. Kommer sakna er alla. Skickar sms till "er" när jag åker.
Nu ska jag fortsätta skriva på min sån på gitarren.

Ha en underbar påsk!
Påsk hälsningar
C,

image145

Nelly - klänningar

Hejsan!

Jag hittade 4 par klänningar. Lite påskigt, hehe. Dom är så fina. Vill ha en ( eller alla ) haha. Vilken tycker ni är finsat?

     

Många pussar
C,

Torsdag igen

Good morning!

Hoppas ni hade det en superbra dag igår! Det hade jag ialla fall, är skitglad med det där med Sims 2 och sådär. Idag ska jag baa slappa och packa, sen far jag till ÅRE. Åker på fredag ( imorgon ) Det ska bli jättekul. Kommer sakna er alla. Jag tror jag skickar kort, om det finns. Kommmer bo på Tott hitell.
Sitter i mitt rum just nu, har solen helt i ögonen, och hela rumet är helt just. Haha.
Nu ska jag gå och göra påskkort.

Ha en underbar dag!
Pussssssar & krammmmmar
C,

Snö!

Guud vad mycket snö det är idag!
Jag tycker det är skiitbra!! Det har snöat hela dagen, man blev helt vit överallt, och Lollo och jag tog skitfina foton i snön. Asså det är så himla vackert tycker jag. Älskar snö. Om man inte gillar snö, är man konstig. Haha. Jag vill inte vara i nit varmt nu. Nu när man ser hur fint det är. Snö snö snö snö snö snö snö
image139

En rolig dag

Hejsan!

Guuuuuu vad glad jag är!! Deet gick att installera the sims 2!!! haha efter typ en vecka. Jag fick insaallera om en hel dator, med skärm, mus dator och tangentbord, gjorde allt själv (stolt) haha. Sen så gick det att installera. Jag är sååååå glad. Nu ska jag bara insalera Djurliv, gillet och glmour, och alla andra. Yes!!
Det har varit en jättekul dag idag. Jag var med Lollo och dom andra på rasten, tog lite kort i snöstromen, haha. så vackert.

Lite kort från idag..........

Ha en bra fortsatt kväll!!!!
Pussssssar
C,

Onsdag igen

God morgon alla bloggare i världen!

Hoppas ni hade det en bra dag igår, det hade jag,
Idga är det Onsdag, vi slutar skolan dag. yes!! Guud vad skönt. Slippa skolani en vecka. Haha. På fredag ska jag till ÅRE. Så jag är hemma i 2 dagar innan vi åker. Ialla fall idag så ska andra grppen på slöjd så jag vet inte vad vi ska göra i skolan idag. Men jag är klar med allt EA, så det r bra!
Pianot gick bra igår, Jag hade inte hunit öva. Men jag fick samma låt över lovet. bra bra.

Som vi ser alla här i Stockholm snöar det, det är helt vitt där ute. jag älskar snö, det är liksom livet tycker jag, men kanske inte nu när detär Mars. Jag vill ha snö i December, Novenmer, Januari typ dom. Men inte Mars. haha.

Nu måste jag gåc och fixa mej till skolan.

Ha en underbar dag bloggare!
Puss & Kram
C,


Dagens outfit

Tisdag igen!

Hejsan alla bloggare!

Kom hem från skolan från ett tag sen. Då följde Minna med för att hon skulle få the sims nattliv och studentliv av mej för att hon ville installera det på hennes dator. Sen efter ett kort tag gick hon hem.
Jag kollade lite på TV, åt lite. Och nu bloggar jag och lyssna rpå music som vanligt.
<klockan halv 6 idag ska jag på piano. Hoppas det går bra fast jag inte kan låten.
Annars har det varit sådär i skolan idag. En person beter sig lite werd. Annars har det avrit jättebra! Har varit med Lollo, Minna och Giesela mest på rasterna och i klassrummet.
Sen i slutet hade vi gympa, antigen skulle man hoppas höjdhopp eller spela basket. Jag hoppade höjdhopp, eller alla tjjerna gjorde det. Jag är verkligen INTE bra på höjdhopp, kan tp bara hoppa 110, Haha.
Nu måste jag gå och spela piano.

Ha en bra fortdsatt dag!
Pussar
C

Jag och min bästis Minna

image132

Tisdag igen

God morgon alla läsare!

En ny tisdag idag! Vi har gympa i skolan, kul kul. Sen har vi typ EA, språk (har inte övat på läxan) haha. Sen vet jag inte. Sen har jag piano efter skolan, har inte heller övat på läxan. Hehe.
Men nu måste jag fixa mej. Det blev ett kort inlägg.

Puss & Kram
C



Dagens outfit

Måndag igen!

God morgon!

Idag är det måndag, hatar måndagar som ni vet.  Vi är lediga på onsdag, torsdag och fredag, det är skiiitbra!!! Jag är lite inne i sims 2 just nu så jag kan spela det hela tiden. Haha om det går att instellera. =)
Ialla fall idag ärdet måndag och vi åfår våra planeringar i skolan till allting, hoppas man hinner gör klart det på tre dagar. Sen efter skolan har jag dans med Lollo. (hoppas det går bra med konsekvenerna) hehe.
Idag har vi sovmorgon så skolan börjar vid 10.00, guuuud vad skönt!!! Sen så ska S och jag go till kringlan och äta frukost.

Nu måste jag gå och fixa mej.

Ha en skiitbra dag!
Puss & Kram
C

Dagens outfit

Lördagsmorgon

Hejsan!

Lite bilder från morgonen med cool effect!



Puss & Kram
C

Upps, fel!

Uppsan, det ska stå lördagen som rubrik där, inte söndagen, så ni vet det=)

Söndagen

God morgon!

Igår hade vi lite kompiasr här. Giesela och Karolinas famijer. Det var jättekul. Vi hade redan ätti och dom med så vi fick börja med glass och godis. hehe. Sen så såg vi på Melodifestivalen, jag tyckter att det var bra att Charlott gick vidare eftersom den är verkligen schlager, hennes låt. Men det fanns flera andra som också va bra! Jag tyckte inte att tvillingarna och dom där som sjöng upp och hoppa var bra. Sophie hur kan du gilla tvillingarna??? haha.
Sen somnade jag rätt tidigt efter Melodifestivalen. Blev så himla trött.

Idag ska jag vara hemma ett tag, sen ska jag, Sophie ch kanske Mathilda åka in till stan vid 5, äta en god middag, och sen se på p.s. I love you. Det ska bli så mysigt.

Ha en underbar dag alla bloggare!

Puss & Kram
C

Hilary Duff

Hejsan!

Alla har förebilder, eller jag har ialla fall, tror ni ha det också.
Min är Hilary Duff. Det är inte för hon är känd, men hon är min förebild i allt.

image118 image119 image120 image121

Lik en kändis



Haha dom här kändsarna är jag lika!!

Puss & Kram
C

I´m sorry


I´m sorry. I´m really sorry.
I love you too much.

Lördag igen

God morgon!

Efter jag hade kommit hem från Giesela igår så blev det fredagmys. Eller för middag, tacos, gott gtt, Sen kom ictors kompis Alex hit som skulle sova här. jag lärde han och spela My heart will go on på piano, det tog ett tag. Haha.
Sen så somnade jag, vet inte dirkt vilken tid.
Ochnu har jag vaknat. såg lite på Surving christmas
Idag blir det bara en slapp dag. Med music.

Ha det bra.

Puss & Kram
C

Now you know

In these eyes
More than words
More than anything that I spoken
As the skies turned to gray
My hopes is just about to crack open
So the story goes
There is something you should know
Before I walk away
And I blow the ending
Now you know

Efter skolan

Hejsan!

Kom precis hem från Giesela. det blev några fler en vad som skulle, Det blev Jag, Minna, Hanna, Lovisa, Sofia H. Först  åt vi lite oc dansade mycket. Haha. Sen så Spelade jag, hanna och minna the sims djurliv Dom var skitkul, vi gjorde det medan Giesela och Lovisa kollade på Kill Bill. Sen kom Sofia. Vi skartatade hela tiden och gjorde emo och fjortis test. Jag ska inte säga vad jag fick, hehe. Jag kan bara säga att jag fick mer Emo en fjortis. haha.

Annars har dagen varit sådär med tanke på konsekvenserna. Ja typ fattade ingenting, kom som en bomb. En sak.

Nu måste jag gå och äta glass.

Ha en bra fortsatt dag.
Bloggar senare.

Puss & Kram
C

Fredag igen

God morgon alla läsare!

Hoppas ni hade en bra dag i går.
Idag är det Fredag. (gud vad skönt, slutet på veckan) Sitter i mitt rum och lyssnar på Hilary Duff och bloggar.
idag vet jag inte vad vi ska ha i skolan, eller vi ska ha Spanska, hoppas på EA också. Sen efter skolan ska jag och Minna hem till Giesela, väldigt roligt!!!
Nu regnar det ute, kanske blir en trist-väder dag ser det ut som.

Nu måste jag fixa mej.

Ha en underbar dag!
Puss & Kram
C

Dagens outfit 



Skoldagen

Hejsan!

Har varit en bra dag i skolan! Först hade vi lite Eng, lämnade in min dikt. Ska visa den sen.
Sen så har vi gympa, redskap, (min favorit) Lite världen och sådär, vi hade en vikrie på NO och han var rätt snygg fast han svärde hela tinde, han bara "Ska det va så jävla svårt alla hålla käften?" Haha, konstig. alla skarttade hela tiden för olika saker man sa.
Sen hade vi lunch, indisk kckling gryta, rätt god fakstikt. (först gången, haha) Sen slutade vi vid tre efter bilden och musicen. Som vanligt sprang Giesela och jag hem till mej oc åt fort som fan. rusade ner till tåget, kom precis innan det åkte. Tur! Och en till gitarren. Gitarrläxan är " Your beutiful" med James Blunt. Skitbra, så nu kan jag den.

Sen gick fick jag sjuss hem, gjorde den SKIITENKLA matten, asså den var så himla enkel.
Och kollade på O.C.

Nu ska jag gå oh göra not annat.

Puss & Kram
C

Torsdagen

Hejsan igen!

gud jga känenr för att blogga idag mycket!
Ska berätta lite om dagen, glömde det förut.
Idag är det Torsdag. Igår efter slöjden så gick Matti, jag ocg Hugo till Kringlan och köpte en bulle var. Sen gick Matti och jg hem till mej för att hämta kläder till Konserten, och senhem till Matti för att fixa oss. Kul kul.
Sen åkte vi till konserten, som står där nedanför.

Som sagt, idag är det Torsdag, har gitarr med Giesela. Får skynda oss som vanligt.
Och vi har också gympa i skolan, fys. Sen har vi bild och music, ska redovisa non konstnä. roligt roligt.
Ojsan nu måste jag gå och ta ut disken skrevkmamma.
Och packa gympa kläderna.

Ha en bra dag alla bloggare

Puss & kram
C

Rihanna

God morgon!

Igår var jag på Rihanna konsert med Matti. Gud vad kul det var. Först var det är förband, typ rappare, sen började hon sjuga vid 20.40, asså det var helt otrloligt, liksom mansåg henne komma upp i röken och jävlar vad coolt det var. Hon sjöng alla sånger, och Matti och jag bara skrek hela tiden. Haha. Den sissta låten ämnade hon för Stockholm, Umbrella såklart! När hon böjade sjunga, asså alla började skrika så himla höt, och Matti och jag bara skrek och skrek och klappade händern. Asså det var så himla kul. Sen i slutet sa hon "I love you gyus, love stockholm" Och sen åkte hon ner igen. Åhhhhh jag måste se henne igen
Jag köpte en Rihanna tröja. i får se sen.
Nu måste jag gå och fixa mej.

Ha en bra dag!

Puss & Kram
C

Onsdagen

God morgon alla läsare!

Onsdag idag!
Vet inte vad vi ska göra i skolan, eller jag har slöjd idag, harvarit borta ågra gånger så jag vet inte vad vi gör, men efter slöjden ska jag på tennis, åker med Giesela. Vi får alltid springa skitfort för att hinna med tåget, haha.
Men i skolan idag blir det fisk, skitäckligt, alltid på onsdagar får vi fisk, usch!

Hoppas vi har matte, för jag har jttemycket saker i skolan, vi har 2 svåra engelska läxor, non världen sak, och matteläxa och matte planering. Och the house, fast den är jag klar med, men engelska dikten tror jag att den är klar. jag kom på en sak att skriva om.
Nu måste jag fixa mej.

Hoppas ni får en underbar dag!

Puss & Kram
C

Dagens outfit

Tisdagen

God morgon alla bloggare!

Idag är det Tisdag, det är typ den tråigaste av dom alla tycker jag nästan. Idag vet jag inte vad vi ska göra i skolan, eller vi ska ha gympa. Det vet jag, hehe.
Efter skolan ska jag på piano, ska spela non enkel låt.
Igår var jag hos Minna med Giesela, det var jätteroligt, vi såg på Hajen. Den är fakitskt inte så så läkig men lite äcklig. fast skitbra. Lekte lite med Stella (Minnas hund). Och åt mellis, det blev köttbullar med makaroner, haah.
Sen åkte Gisi och jag hem vid 5 tiden.
Jag gick inte på dansen igår för jag var så himla förkyld, men jag tror jag ska vara med på gympan idag.

Bloggar när jag kommer hem.
Ha en bra dag!

Puss & Kram
C

Dagens outfit

Måndagen

Hejsan!

Idag har det varit en superbra dag!
Det började med att vi hade tystläsnig och planering och sådär. Sen skulle vi redoviisa Världen, jag var med Emma, Alex och Kristian, det gick sådär för oss. "Vissa" är väldigt jobbiga, liksom vi visste inte ens vad vi skulle säga, men hoppas det gick bra i alla fall.
Sen var det då vi fick tillbaka NO-proven. Man kunde få -6 6 +6 -7 7 +7 så + 7 var det högsta betyget. Och gissa vad jag fick?? Jag fick +7 ! Är jättenöjd, jag pluggade häcken av mej för att kunna provet, så det var det värt. Jag är jätteglad. Jag ska få pengar av Mamma och Pappa, haha. Hu mycket??
Jag fick inte mitt MA prov för Susann sa att jag hade fått det, men det ahde jag inte så jag vet int vad det är, men hoppas vi hittar det snart.
Nu ska jag sätta mej och göra Spanska läxan

Hoppas ni har haft det en superbra dag!

Puss & Kram
C

Måndag igen

God morgon alla läsare!

Idag är det måndag, trist! Är rätt trött. Vaknade vid halv 7. Fixade mej lite. Och nu istter jag och bloggar som vanligt. I dag i skolan ska jag få tillbaka mitt NO och MA prov, hoppas det gr bra. Berättar senare.
Sen ska vi redovisa Svenskan med Världens, jag kan inte nonting. Likosm vi har inte ens gjort våran fakta klar? har non gjot det? hehe.
Igår var det endå en superrolig dag med bästisarna, hoppas de blir det idag igen-

Ha en bra dag!
Bloggar senare.

Puss & Kram
C


Dages outfit  image106

Stan med bästisarna

Hejsan!

Kom hem från Stan för en strund sen. Det har varit en jätterolig dag! Först åkte vi tåg till Stan och buss till not ställe, hehe. Kollade lite i affärer, sen åkte vi till Gallerian, åt sushi, gott. Kollade mycket mer i affärer, gick till NK och lite i stan. Provade kläder, jag la undan några, ska kanske köpa en bikini från HM. Sen köpte vi lite Monti glass, jättegått och M, L och jag köpte en Smoothie. Skitgott!
Sen kom Ms mamma och sjussade hem oss. Dt har varit en skitkul och galen dag i stan.

Imorgon är det skola, booring, ska redovisa non sak med världen, kan ingenting. Är inte klar (nyhet) haha.
Men man får tillbaka NO och MA prov, vi får se hur det går-

Hoppas ni har haft det en superbra dag!

Puss & Kram
C

Dagens outfit!

image105 Dagens outfit

Björn Gustavsson!

Hejsan igen!

Behövde bara visa ett till klipp med Björn Gustavsson. Han är så himla rolig!



Puss & Kram
C

Söndag!

God morgon!

Vaknade vid 06.00 idag! Rätt tidigt (ovanligt), hehe-
Idag ska jag shoppa med bästisarna, Matti, Lollo & Soph, det kommer bli skitkul. Först ska vi ta non buss till Zara, Älskar den affären. Sen till NK tror jag. Jag behöver kolla på skor, vårjacka, tröjor och sont.
Haha igr shoppade jag också med familjen, vi åkte till forum och jag köpte träningskläder, bikini och tennisracket. Behövde det.
Tåget går vid 11.00 så jag har inte så bråttom.

Det blev risgrynsgröt till frukost idag, gott gott.
Nu lyssnar man på music, bloggar, tänker.

Bloggar senare
Puss & Kram
C

Björn Gustavsson

Hejsan!

jag älskar Björn Gustavsson, och den här videon är så Jä**a rolig!!! Ni fattar inte hur mycket jag skrattar Se hela. Fy fan vad rolig den är



Puss & Kram
C


Klänningar!

Hejsan igen!

Tänkte bara visa 3 klänningar jag köpte i Thailand på Koh Lanta.
Vilken tycker ni är finast?



Puss & Kram
C


Lördag!

God morgon!

Vakande vid 07.00 idag, lite senare en vanligt så det är bra.
När jag vakande slappade jag och kollade på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" har typ sett den filmen 100 gånger, men den är skitbra!!
Idag blir det nog också lite slappning, ska skriva en dikt till engelskan, spela gitarr och piano. den här veckan har vi "Relise me" (den där reklamen) som gitarrläxa och non enkel piano läxa. Så det är bra!

På söndgar blir det shopping med bästisarna. Skitkul, vi ska till stan, kolla i affärer, äta lunch (blir det sushi?) hoppas det! Så det är kul.

På måndag får vi tillbaka NO-proven. Gillar att få tillbaka prov, till skillnad frå S, hon hatar att få tillbaka prov. men jag älskar det. Hppas det gick bra för mej, jag tror jag får nivå 6. Men vill ha nivå 7. Men vi får se.
Sen ska jag få tillbaka mitt MA-prov också för jag gjorde det senare en alla andra för jag var i Thailand då. Har minst 2 fel eller ett, har alltid det. Suger på matte, och gissa vem som ÄGER på matte.............Lollo of course. Hon är skitbra. Typ alla rätt på alla matte prov. Haha.

Bloggar senare.
Puss & Kram
C

Elefant


Här red vi på en Elefant i Koh Lanta.
Söt va?? Jag tycker den är så himla sött.

Puss & Kram
C

Fredagen

Hejsan!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, har bara glömt och inte orkat, kom hem i söndags från Thailand. Det var jättekul där Vi bodde först på Raliey Bay i 4 dagar sen på Koh Lanta på hotellet Pimalai i 10 dagar. det var så himla fint! Vi gjorde 2 utflykter med att snorkla och så, sen så red jag på en elefant med Mamma & Victor. haha det var jättekul, mamma tyckte det var "lite" läskigt. Hahaha=)
Flyget tog 11 timmar, först 10 timmar sen ett annat flyg från Bankok till Krabi som tog 1 timma. Ni ska få se lite bilder sen.

Idag är det fredag, den bästa dagen (tyckre jag) men för att också vi i klassen ska ha fika och film idag för vi hade fått 10 stjärnor. Vi ska "Eurotrip!" Den är skitbra, (kommer du ihåg en sak i filmen Sophie???" hahaha- )

Ni ser att det här inlägget är v'ldigt tidigt, det är för tt dom här dagarna vaknar jag mellan 4 och 6 för att i Thailand är klocka 6 timmar före, så om jag vaknar 4 är den 10 på morgonen i Thailand. Är väldigt pigg då. Men nackdelen är att jag behöver gå och lägga mig jätte tidigt på kvällarna för jag blir skiittrött!!! Hehe.

Men jag ska börja skriva mer och mer på bloggen.
Hoppas ni får det bra.

Puss & Kram
C

RSS 2.0