Thailand

Hejsan alihopa, Lina som skriver. Är  i Thailand nu, sitter på hotelllrummet, jag är på Koh Lanta och hotellet heter Pimalai. Tack Sophie för du skrivit på mib blogg, du 'r världens bästa bloggare. Det är supervarmt här, över 30 grader, och detär bara vinter här nu, så det bir enny varmare på sommaren så det här är inger för dom, men för mej är det det, hahaah. Vi bor så fint. Ska visa bilder senare. Saknar er alla, sophie, lollo, beccan, mathilda, minna, märta, giesela och hela klassen.
SOlar lite till er.
Nu måste jag gå och sola.
Vi ses senare.

Puss & kram
Lina


Sophie(gästbloggare)

image99
Fick den den nya bilden på lina, så fint det är där. Så jag gjorde om den litegran, och la lite mer bilder på den.
Ha det bra
//Sophie

Sophie(gästbloggnin)

Hejsan foks.

Jag har fått ett mms med en bild på vart Lina bor någon stans.

image98'
Helt underbart eller hur?
Är det bara jag som vill vara där nu eller??

//Sophie

Sophie(gästbloggnin)

Godmorgon allihopa!

Jag har smsat lite med lina och hon har det super. Det är jätte varmt och nu är klockan 15.30. Jag var uppe 03.00 inatt och då så gick Lina upp.  Jag är så avundsjuk på henne. Där ligger hon vid vattnet äter jätte god mat, drickar drinkar badar blir brun. Ohh jag kan inte ens tänka det utan att jag blir helt till mej.

Hon kanske kunde sicka en bild på hur det såg ut, om hon gör det så kan jag lägga upp den här.

HA DET SÅ BRA!

//Sophie

Sophie(gästbloggare)

Hej igen!

Jag har inte hört något mer från lina, men hon ligger säkert och sover nu. Jag har suttit och målat lite av min saknade Lina.

image97
Jag blev faktist väldigt nöjd.

Vad tycker ni?

Sophie som skriver........

Hej linas läsare. Det här är Linas bästa kompis Sophie som pratar. Lina sa till mej att jag skulle skriva på hennes blogg och meddela att hon har det jätte bra och flygresan gick jätte bra. Hon är i Thailand nu och ska vara där i 2 veckor. Klockan är 19.45 där nu. Så det blir väll snart matdags för dom. Jag kommer att skriva på hennes blogg då och då nu när hon är borta.

Jag har en egen blogg också, ni kan kolla in den här
Där skriver jag varje dag, så när jag inte skriver här vet ni vart ni kan hitta mej.

HA DET BRA!

//Sophie

A day to remember!

Hejsan!

Glad Alla Hjärtans Dag<3
Fan vad roligt det har varit idag! haha på rasten gick B och S för mej och L, och så så ramlade Sophie på en kulle, och fick lera ÖVERALLT, hela strumpbyxorna och jackan, hahaha det var skitkul, Beccan skrek som vanligt, lollo och jag rusade dit och skratatde ihjäl oss. Sen tvättade vi jackan (och Sophie) så det blev lite blött, den fick hänga i torkskåpet, så Sophie tyckte det var iskallt. sen satt vi där, tog lite foton. Sophie fick låna en väldigt stor jacka av susanne, fast jag vet inte ves det vara, hon bara "hee, väldigt fin...." hahah det var så himla kul.
Sorry Sophie, jag är tvungen.......
Så här såg hon ut. vad tycker ni?


Puss & Kram
Lina

tisdag!

Hejsan!

Haha sorry har inte hunnit skriva så mycekt för vi har haft det största provet idag, och jag har pluggat dom senaste 2 vekorna så jag har inte hunnit. Idga är det tisdag att NO-prov på kroppen, jag hade övat skitmycket, för jag vill nå nivå 7. provet var 13 frgor, men det blev 8 sidor för mig sammalagt och 4 papper. Det tog 1 1/2 timma för mej. Jag blev klar 5 minuter innan tiden var slut, s det var bra. Hoppas det gick bra, det känns som det.

Sen haed vi lite NO, jag skrver med Henny och Hasch som vi ska redovisa, men jag kommer inte kunna det fr jag är i Thailand då. Sen hade vi typ EA och Id, det blev lek på idrotten, rätt kul, haha jag var en bollplockare så jag kastade in bolr baklänges så jag lisom tittade ner i marken och bara kastade makot och då så tog jag en bok med vänster hand och så kastade jag ara bak den och den träffade basketkorgen, hahaha helt konstigt, det var inte lisom meningen. Sen gick man hem, hade piano, kom hem från det nyss.

På fredag åker jag till Thailand, jippi!!!! fast jag kommer sakna er.

xoxo
Lina

söndag

Hejsan!

Det har varit en jätterolig dag, mest skratt, haha. Giesela och jag hade gitarr idag klockan 12.30 så vi cyklade dit, eller jag sjussade henne, men det gick inte så bra. Efter det gick vi hem till Elsa och pluggade med Elin också, fast det blev inte så mycket pluggande, haha. Skrattade hela tiden. Såg lite på O.C, åt chips, sen åkte jag hem, sjussade Elin, det gick lite  bättre en med Giesela, hahahah. Nu är jag hemma, mailar lite.
Imorgon är det skola. tråkigt.....
Och på tisdag är det NO-prov, längtar INTE. Och på fredag kommer inte jag kunna blogga på 2 veckor så ni vet, för jag ska till Thailand. Till 2 öar i 2 veckor, det ska bli så skönt, kommer sakna alla er<3. Hoppas man blir lite brun också, eller mycket , hahaha.
Nu måste jag gå.

Puss & Kram
L

nelly

Hejsan!

Här är 2 skitsnygga tröjor från Nelly, älskar Nelly och grönt. Jag vill ha dom där tröjorna......


xoxo
Lina

världens bästa dag!

Hejsan!

Den här dagen har varit skiitbra och skiitrolig!! Efter skolan så gick jag, Henny, Mathilda, Johanna och Hanna hem till Henny, där fixade vi lite saker, bakade en tårta, lyssnade på music och dansade, en kom Lollo, och efter ett tag kom Elin och Sophie fastbundna med snören och med ögonbildel, efetrsom dom fyller år, så blev det ett Supriseparty, (fast dom anande nog nonting) hahah. Men vi lyssnadepå music, åt pepperkakstårta, pratade, tjejsnack och hade det skitroligt, en av dom roligaste dagarna i mitt liv!!!
Sen gick jag hem med Mathilda, vi lekte bitchar, det var skitkul, och på vägen träffade vi Sophie, hon hittade inte, eller hennes mamma hittade ite, så vi fick visa henne lite, det var jätte roligt.

Sen kom jag hem, åt tacos (skitgott), lite snacka, kollade på SInging Bee, det är så at min danstränare är med på Singing Bee och dansar, heter Hanna, hon har rött hår, så kolla in om ni ser henne. Hehe.
Världens bästa dag är allt jag kan säga-

xoxo
Lina

fredag!

God morgon!

GRATTIS Sophie!!! 13 år IDAG!!!
Älskar dej bästis!


//Lina

torsdag!

Hejsan!

Idag har det varit en rätt bra dag, det var skdrisskor dubbeltimma på morgonen, fick sjuss av Giesela dit, men jag fick låna skridskor så först fick jag några men dom likosm var skitdåliga, kunde int ka i dom, så när det var 25 moniuter kvar fick jag ett par bra av Sebbe. Så det var bra.
Sen hade vi lunch, åt inget, det var så äckligt, rast, hoppade hopprep, det gick väldigt fort. Haha. Sen hade vi NO, lite läsning, typ det.
Efter skolan blev det ett springade ner till tåget ch köpte en pommes, men vi missade det, (jag cg Giesela) så i fick gå till gitarren, kom 10 minuter för sent, hahaha.
Men nu är jag hemma, har övat lite NO, eller bara skrivit, men nu kolar på på Greys Anatomy, LOVE IT!!!!!!!!!!!
Måste gå nu.
Bloggar senare.

xoxo
Lina

Paint


Det här är så himla coolt! dom ritar Mona Lisa på Paint.
Kollla på den.

xoxo
Ginnie

onsdag!

God morgon!

Vakande av min väckarklocka på typ högsta signalen, jag bara flög upp ur min säng, blev skiträdd, hahaha. Men idag är det onsdag, jag har tennis, slöjd, och SV i skolan och nonting mer, slöjden är rätt booooring nuförtiden, eftersom det är sy slöjd. Gillar mer trä.
Sen efter skolan ska jag öva NO, för vi har ingen läxa tills imorgon, eller det får bli efter tennisen.

Nu ska jag gå ochfixa mej lite grann.

xoxo
Ginnie

fettisdagen!

Hejsan Hoppsan!

Idag har det varit en jättekul dag! Vi hade lite MA oc EA i skolan, blev klar med matten, så det var skönt! Sen så hade vi gympa, redskap!!!!! ÄLSKAR det!!! Det är det roligaste som finns, men det var bara att jag fick visa 3 saker för hela gruppen, och jag hatar det, men sen så hade vi också ett test om man klarade en balansövnings, klarade det, så det var ju bra!
Sen eter skolan hade jag piano, fick cykla dit för mamma var hos doktron, sen så kom jag hem, åt lite kött, och så fick vi sämlor som efterrätt eftersom det är Fettisdagen idag! Gott gott.
Nu har man övat lite NO, har lite kvar tills provet. Fast nu lyssnar man på Now you know, med Hilary Duff, den är skitbra.

Bloggar senare.

xoxo
Ginnie

tisdag

God morgon!

Har sovit rätt bra inatt, somnade vid 22.00, rätt tidigt, men det bara blev så. Fast nu är jagskittrött. Haha.
Idag ska vi ha ID, typ MA men inte SV, yes! Sen så har jag piano, och jag kan inte sången, asså det enda jag har gjort är att ha kollat på pappret och spelat några toner på pianot, men jag kan den INTE!!! (som vanligt)
Sen efter skolan ska jag fröka gör lite NO om jag hinner.
Nu måste jag gå och fixa mig till skolan.

xoxo
Ginnie

god natt

Hejsan!

Skriver God Natt nu istället för sen.
Så god Natt.
Bloggar imorgon. det kanske blir en outfit då, om jag hinner.

xoxo
Ginnie

i skolan

Hejsan!

Idag har det varit en bra dag, jag var bodenvärd, skittrist, sen så hade vi lite SV, haha jag, Mutti, Hugo, Jacob och Henny skulle öva till våran pjäs, det gick........"väldigt" bra! Hahaha. Men det var skitkul.
Sen så efter skolan hade jag dans, Lollo kunde inte gå så det blev jag skälv, men det gick endå bra, men den här gången blev man jättetrött, för vi bara dansade och dasade utan non paus. Jobbigt....

Sen kom man hem, åt lite, Maria (kusin) kom, och nu ska man öva lite Espanol.
Bloggar senare.

xoxo
Ginnie

måndag

God morgon!

Hiner inte blogga så länge för snart början skolan.
Men jag bloggade inte iår för det blev rätt sent, men de var jättekul hos farmor och farfar, dom bor i värmdö, sen så skulle vi ta enskilda kort, för att sen ska farmor måla av oss från korten, hon är en konstnär, så hon har nästan målat alla tavlor i deras hus, och hon är skitfuktig, ni ska bara se dom.
Nu måste jag gå.

xoxo
Ginnie

farmor och farfar

Hejsan!

Just nu har jag har städat mitt rum och bränt några skivor.
Jag vill göra en room-makeover i mitt rum, få nya möbler och sådär, men det kommer jag typ inte få. Men jag vill så gärna det.
Nu ska vi till farmor och farfar på middag.
Bloggar när jag kommer hem.

xoxo
Ginnie

UTE!

Hejsan allihopa!

Våra kusiner är här, så jag rastade Ella ett tag, vi gick en sväng, det var jätteskönt att få vara ute lite!
Idag har man kollat lite på A cinderella story, älskar den, en av dom bästa filmerna! Tycker ni det?
Sen har man övet skitlite NO, men jag orkar inte så mycket eftersom det är helg.
Imorgon är det skola, gud vad trist!!! Och så är det dans, fast det är kul!
Som ni vet går jag med Lollo på dansen, vi håller på med 2 danser till showen, "Jamecia" och "Leave my troubles behind", dom är skitbra! Ena är en rocksång och den andra värta tjejsången, haha, men det ska bli skitkul att få dansa igen på Vasateatern, det är en av dom roligaste sakerna jag har gjort!
Föressten vad tycker ni om min nya blogg header?
Det har snöat hela dagen så jag har varit ute efter som jag ÄLSKAR snö, allt är så vitt och fint. Som när jag vaknade och drog upp mina fönster var alla träden helt vita, allt var vitt,det var så fint!
Nu måste jag gå och lyssna på music. I´m a music lover like you know.

xoxo
Ginnie

Header

Hejsan!

Har en ny header, vad tycker ni? Taaaaack Sophie, den blev skitfin tycker jag<3<3<3
Love U.

God Natt
xoxo
Ginnie

today

Hejsan!

Har precis kollar klart på Rosa, gillar det, hehe.
Jag märkte för ett tag sen att det snöade ute, allting var liksom helt vitt, så jag sprang ut men en klänning, och bara stog där i det vita, det var så vackert! Sen åkte vi pulka, och jag gick till Sessan ett tag.

Bloggar senare. (kanske)

xoxo
Ginnie

Lördagen

Hejsan!

Idag har man övat lite NO, eftersom provet är de 12 feberuari, och det kommer vara det största provert vi har haft, så nu måste man börja öva mycket!
Sen så har man ätit wook, älskar det, en av mina favoriträtter, har sprungit runt och jagat min lillebror för han tog en mobil, haha,  Men just nu så gb:ar man lite med Cissi.

Bloggar senare

xoxo
Ginnie

Music forever

Hejsan!

I´m I music lover, jag älskar music, om inte musicen fanns, skulle inte heller jag finnas.
Det finns tusen tals band i världen eller artister som jag älskar, men den bästa, den helt klart bästa bandet ever är Roxette, FAN VAD JAG ÄLSKAR DOM! Den bästa låten är Sleeping in my car, och Run to you. Om inte dom fanns sp vet jg inte vad jag skulle göra.

Music forever
Ginnie

image92

lördag

God morgon!

fredag

God morgon!

Snart måste jag gå så jag kan inte blogga så länge.
Men idag ska vi ha SV vad jag vet. Vi ska skriva non manus till en pjäs, tråkigt, men jag är med M, H, J och H. Så det är värll rätt kul I think! Hehe.
Sen efter skolan ska jag, L, och B hem till S, vi ska fixa en hemsida för mode, för dom. det ska bli skitkul!
Sen måste vi fortsätta att planera KLP. And you never know.

Aja snart börjar skolan, eller det gör det inte alls det, men jag måste endå gå.

xoxo
Ginnie

RSS 2.0