Mischa


Vilken hårfärg är snyggast på Mischa Barton, Gyllenbrunt eller mörkbrunt?


Vilken färg på klänningen passar Mischa bäst i, gröna eller vita?

Stjärnor


Hej på er!
Gud avd trevligt det blev ute på balkongen igår. Vi lade ut massa med kuddar, tecke och madrasser. Mysigt hade vid det. Vi låg och kolllade upp mot himelen, mot stjärnorna, och såg flera stjärnor som flyttade sej hela tiden. Vad var det? Det vet vi inte. Vid 02.30 så somnade vi. Härligt och sov ute kan jag säga att det är. Man somnar jätte enkelt och får frisk luft. Vid 05.00 så började det dugga lite. Då vaknade Sophie och Cissi. Men inte jag, jag låg kvar skittrött. Sen började det regna ännu mer så då kom jag in. Och vi la oss inne och sov ett tag i soffa ch säng. Så det har varit jättekul!
Nu ska jag packa till Seglarlägret. Puss på er .

smootie

God kväll!
Mm vad trevligt det har avrit. Cissi, Sophie och jag har suttit med Hemlagad pizza och coca cola och pratat och pratat. Sen blev det Jordgubbs och banan smoothe. Gud avd gott det blev. Satte oss uppe på Sophies terass med hög music. Drack Smoothe och dansade till Grease och Dirty dancing. Haha d var superkul! Vi gjorde danserna som dom var och dansade galet. haha! Studsade och hade lite vattenkrig eller vi fick inte för Sophie men CIssi och jag hade det endå.
Vi gick in till köket och pratade ännu mer.
Nu ska vi sova över ute på balkongen. Det har blivit min trend. kanske en tredition snart. God natt Puss.

Orminge

Hejsan!
Vi åkte till Orminge till en djuraffär för att Diedriks båda fåglar flög sin väg. Han skulle få ett nytt djur för att han var så ledsen. Vi kollade i affäreren. Och han valde en Guldhamster. En kille som han döpte till Hugo.
Den var såååå söt. Jag ville också ha en. Tänker önska mej 3 dvärghamstrar.
Nu sitter jag hemma hos Sophie och ska ha en Sex and the city kväll med henne och Cissi. Jag kom "lite" försent till Sophie. Blev litee brottom där hemma. Snart kommer Cissi! Ha det bra. Puss.

13 snart 30


Igår senderae jag kvällen med filmen 13 snart 30. Satte mej i min säng med tecke och översvemmat med lekerol till min hals. Den var ju så bra! Tjejen när hon var 13 påminde lite om mej fakstikst. När den filmen blev slut så satt hela familje och kollade på Arn tempelriddaren. Den var ju också superbra! Jag brukar gilla krigsfilmer och komedi. Jag somande som en stock klockan 23.30. DÅ var mamma och pappa ute på en kvällspromedad dom alltid går med varandra.
idag ska jag typ packa till mitt seglarläger som är den 10 i Lökholmen. Det ska bli jättekul där. Första gången så lite nervvöst också. Men Mathilda följer ju med så om jag drunkar kn gon rädda mej. Haha!
Nu ska jag ta mej en kopp Grönt te och mysa framför teven. Ciao!

Förkrossad

En fågel hade flugit iväg. Min bror var borta. Den andra fågel blev ledsen. Den flög sin väg. Diedrik är hemma. "Vad har hänt med mina fåglar?". Jag berättade. Han låste in sej. Jag kollar på TV. Jag hör gråt. Pappa kommer springade upp. Min bror öppnar dörren. De pratar. Han gråter. Han är förkrossad. Och jag. Jag känner mej ansvarig. Jag är förkrossad.
Våra fåglar är borta. Våra fåglar kommer dö. Och vi kommer aldrig få veta när.


Carrie Bradshaw






Jag bara älskar Carrie Bradshaw i Sex and the city. Jag älskar hel Sex and the city. Men mest henne. Hon har en son otrolig personlighet och är så underbar. Och hennes kläder. Åhh dom är ju såå snygga! Speciella och så hon. Hon är nog den enda som passar i sonna speciella kläder. Hon är ju skoberoende i serien, och jag vet inte men jag älskar att hon är det. Haha! Love you Sarah Jessica Parker!

SATC!

Har gått ett tag utan ha skrivit. Tycker jag. Haha! Eller en dag.
På måndag åker ajg till Sandhamn. Kommer vara där i en månad. Och seglarläger. Så på en månad kommer inte jag att blogga. Den 27 kommer min bästa kompisar dit. Det ska bli sååpåå kul.imrgon kommer det troligen bli SATC kväll med tjeora. Bloggar senare. Puss på er!

Hiss eller Diss frisyr



Är den här frisyren på Vanessa Hudgens Hiss eller Diss?

Kalas


Kalaset blev lyckat. Ungefär 10 barn kom. Det blev skratt, blåsljud, världens finaste "bilar" tårta och roligt. Alex blev jätetgad. Cissi, jag och Sophie hjälpa till. Så det var jättekul. Allt var i Blixten McQueen för Alex älskar det. Talrickar och tårta. Haha!
Det som blev mindre kul var att Gulis flög ut i det vilda. Min fågel Gulis. Så nu är Blåis jätteledsen och ropar på han. Jag är nu ledsen. Men man får hoppas att han kommer tillbaks. Kvällen ska numera spenderas bara med Alex. Blir väl mys tillsammans. Puss.


Dagens outfit Fredag


Fotograf: Jag Modell: jag

Kjol - HM
Linne - Lee
Nagellack - Malava
Armband - By me

When your gone


Kamera: Sophies. Fotograf: Jag. Modell: Sophie & Cissi

Det här är några av dom mest härliga bilderna på Sophie & Cissi. Älskar er!
Vaknade med rummet upplyset och städerskorna där utanför. Kände mej så otroligt trött så jag tog en varm dusch. Härligt!
Har rensat min dator lite. Sorterat också. Skönt!
Idag blir det 4 års-kalas för min bror Alex. Då kommer mina bästa vänner Sophie & Cissi hit så ska vi sitta bakom fiskdammen och fixa och trixa. Underbart ska det bli! Puss & Kram.

Dagens outfit Torsdag



Fotograf: Sophie. Modell: Jag

Dagens outfit
blev det lite bilder. Sophie tog de här fina bilderna.
Shorts från HM
T-skirt från Gina tricot
Skor från Piraya
Wayfarers från Glitter

HHÄ


Det här är nog den störtsta Håkan Hellström älskaren jag vet. Sophie här. Likare kan det nog inte bli.

Mmmmm





Kamera: Sophies. Model: Jag, Cissi. Fotograf: Jag.

Ja dagen blev allt fin den. De här fotona tog jag, men dom kunde inte ha blivit så fina utan Sophies kamera. Puss.

Hola!

¡Hola!
Idag har jag föst suttit med underabara S och C. En liten återföreing, likosom bar vi 3 som det var först. Sen så träffade vi L och B vid kärleksholmen och hade picknick. Vi väntade där i 2 timmar innan dom kom. Det var inte så roligt direkt. sen kom dom och stannade i 20 minuter så det blev inte heller så roligt. Men B hade gjort en jättegod paj endå.  Jag är ärlig nu om vad jag tycker. För picknicken var sådär faskitkst. Sen åkte L och B. Så då cykalde S, jag och C hem till mej. Studsade lite, tog många kort, och hade det trevligt. Ritade fiskdammen lakanet med fiskar och vatten. Haha vi fick riva av rätt mycket. Men S hade stor glädje av "kjolen" haha. Nu gick både S och C. Det har varit både skitkul och inte så kul idag. Men så är livet.
Ha en bra kväll. Imorgon ska det bli barnkalas, och då kommer jag, S och C hjälpa till med fiskdammen och så. Puss.

2 dygn

God kväll!
Det har blivit 2 dygn nästan vi har varit med varnade. Och nu ska vi sova över igen. Haha! Det blev hemma hos mej den här gången ute på balkongen ligande kollade upp mot himelen. Mysigt!
Var med varandra hela dagen idag igen. Körde runt med Cissis cykel, Cissi sjussade mest men jagville prova så jag gjode ett försök. Det gick inte så bra. körde rakt ut mot vägen, darrande  gräset i parken, nästan ramlade flera gånger. Haha!
Nu sitter vi här i mitt rum och ska prata lite.
Imrgon blir det nog sista dagen för oss. Haha! hade tänk och träffa B då.
Så nu ska vi se hur natten blir under det blå. Puss på er!

Dagens outfit Onsdag



Shorts - JC
Linne - JC
Handväska - Gina Tricot

3 manna tält.

God morgon!

Jaa det blev allt den rolig dag och natt. Träffade Cissi igår. Det var vädligt länge sen jag såg henne så det var jättekul. Vi åt lite lunch hemma hos mej. Och tårta. Eller bara tårta, hahah! Sen cyklde vi runt lite i området och till Baggensudden. När vi hade hög fart(jag satt bakom Cissi å hennes pakethållare) så såg vi non person i en båt som skrek "Tjala" Och det var sålrt Gustav. Haha! Vi stnadde och var lite med honom. Han höll på att tjuvkika när vi hade tängt och bada. Haha men vi gjorde inte det som tur var.
Köpte gpdis på Sture och åkte till Loket. Satt d'r ett tag och pratade tjejsnack.
Sen pkte vi hem till Cissi! Provade hennes kläder. Fick en skitsnygg tröja som var förliten för henne. Provade mera kläder. Och hade det skitkul! Sen när klockan var typ 20.30 bestämde vi oss för att sova över. Och inte innomhus. Vi skulle tälta. Hemma hos Cissi blev det. Tältet var ett 3 manna tält så vi hade stor plats. Det tog rätt kort tid att sätta upp det. Vi hade köpt snacks på Tippen senare. Inte så onyttigt faktikst. Det blev chips, dipp, gurka och cider. Så himla mysigt hade vi det. Vi satt inne i tältet rätt mörkt med levande ljus. Pratade och spelade spel. Eller inte så mycket spel. Bara snack. Vi somade vid 00.00 eller la oss då. Natten blev bra bra. Inte så sköna underlag me det gick endå bra. Cissi fick ju yogamattan. Haha! Klockan 10.00 vakande vi. åt frukost och plockade undan tältet och nu är vi hemma hos mej och tänkte gp på en picknick kaske. Ska kanske fårga några andra om dom vill med. Så om ni vill (i vet vilka) Så ring hem till mej elelr skriv ett mail. Eelr nonting. Ha det bra! Puss.

NvsN



Tog fram lite nagelack jag hade här hemma.
Så jag undrar vilka märken tycker ni är bäst i Nagellack? Ni kan välja flera.

1. LÓREAL paris
2. Malava
3. HM
4. Depend
5. Viva la Diva
6. EXRESS FINISH
?

Nagelack



Hittade den mest underbara negelacket uppe i skafferiet. Lite Barbie ljus rosa färg. Åhh den är så fin. Depend är märket. En av favoriterna spåklart. Jag är så himla nagelack förälskad just nu. Puss på er.

I will be there


Britney Spears - I will be there.

God morgon bloggare!
Tisdag idag. Jag ska in pricip inte göra nonting idag. Kanske vara hemma och slappa. Funderar på att städa mitt rum. Ta en promenad. Åka till Mitten. Ja lite saker. Men ni får ha det så bra. Puss.

SATC

Tjenare!
Sex and the city blev det för mej, M och S. Kollade på några avsnitt och åt flingor med fil, eller ialla fall M och jag. Innan det åt vi också nudlar, M inget, och S åt spagetti med köttbullar och ketchup. Väldigt frästande såg det ut. Haha!
Sen vlev dit lite fotografering med Sophies kamera och inne på datorn. Och lite....humm kan inte säga det faksikt. För då kan non få reda på det. Hehe! (Vet ni vad jag menar S och M ?)
Kom hem nyss. Snart blir det väll middag antar jag.
Här kommer dagens outfit:
Klänning: Fly
Skor: Piraya
Halsband: HM
Ring: Åhlens
Jeansjacka: HM
Väska: Gina Tricot


Fotograf: Jag Modell: Jag

Sandhamn




Har tagit alla bilder förutom den här sista på Seglarhotellet.
Längtar dit nu faktikst. ska dit på Fredag igen. Men då den 10 onde. Ska jag på seglarläger med Mathilda.
Puss.

Midsommar, 3 helvilda dagar

Hejsan!
Nu är jag hemma från Sandhamn.
Hann inte skriva om shoppingen med Lollo och Sophie, men det var superkul. Åt sushi och hade det suåertrevligt. Köpte bikini, glasögon och nagelack från Malava. Blev vädligt nöjd. Bild här på grjejerna.


Nu till Missommarfirandet. Från Torsdag till Lördag var vi nästan bara med våra kompisar. Hasse, Marika, Lucas, Ebba och Klara. Vi kom rätt sent på kvällen på torsdagen så det vara bara att gå och lägga sej. På Midsommar morgon cyklade jag till Ebba vid 10.00 där hjälpte jag till med Tårtan och allt och spelade kort. Lucas låg fortfarade och sov då. När han hade vaknt åkte jag, Ebba, Victor och Lucas ut på en båttur ensamma. Hahah gud vad jag skre, tyckte det var jätteläskigt. Sen vid 13.00 kom hela min familj och det blev Midsommar lunch. Allt man kan tänkas äta till Midsommar fanns. Och det var såå gott. Pratade ich had edet väldigtt trevligt.
Vid 15.00 började Midsommarstången firadet. Jag dansade, för första gången längst fram med Hela min familh och de andra. Haha gud vad jag tyckte det var pinsamt. Har liksom aldrig gjort det. Me det var jättekul. Massa med fina foton från det.

På kvällen blev det middag hos oss. Alla i deras familh var där och vi. Och det var såå kul. Ebba, jag och Klara badade innan middan, fakiskt inte så kallt. Kollade på film, non Häxfilm. Och när klockan var väldigt sent, vid typ 01.30 så blev det att dom sovde över hos oss. haha! hela ders familh utn Hasse, deras pappa sov där. Vid 03.00 gick alla och la sej.En helvild kväll kan jag säga att det blev.
Vaknade sent på morgonen, trötta, och hungriga. På förmiddag gick dom hem efter en lång dag och natt. Så det har varit jätteroligt.

Nu kom jag hem. Åkte med våten klockan 18.00.
Här kommer det lite bilder. Bara på mina outftar. mera bilde rkommer senare. Puss.




Ögonskugga tips

Här kommer det lite tips på vilka färger på ögonskuggor man ska använda för sina ögonfärg.

Till blåa ögon: Blå ögon fördjupas med varma toner som, rödbrunt, brons och aprikos. Glittriga skuggormi aprikosnyanser är superbra om man är lite solbrun ny. På vinterhyn passar det bättre med mörkare toner so. brunt och terracotta.

Till brua ögon: Bruna ögon får lyster av blåa toner i ögonskuggor som är blått, grått, grönt och rosa toner. Då blir ögonfärgen mörkare och mer insentiv. En mascara i mörkgrå ton gör udervärk för bruna ögon till vardags.

Till gröna ögon: Gröna ögon glittrar i lila skuggor och nyanser för gröna ögon fördjupas och förstörks med lila och brunt. Om du vill att ögorna ska bli lite mer brunare en gröna tar du kan man ta blåa toner med. Om man har rött hår och rätt ljus hud ich gröna ögon passar det perfect med guldigt och bronsiga skuggor.



Poolparty typ



Min kära kusin fyller år idag, Alice. Så vi ska till dom och ha poolparty. Haha! Dom har fått en pool som vi ska få bada i. Så det ska bli jättekul. Mina kläder för kvällen där uppe. För vi kommer inte bara bada. Utan det blir nog tårta.
Imorgon blir det shopping med tjejerna. Puss.

Moulin Rouge



Vad det bara jag som såg Moulin Rouge igår?
En av mina favoriter. Den är så himla vacker. Nicole Kidman i den flmen, hon är så bra.
Här kommer Madley med en av mina favoritsånger som är med i den, "We could be heros".
Puss.

Vem är snyggast?

Vem är snyggast av dom här 10 kändisarna?







1. Ornaldo Bloom
2. Chad Michael Murray
3.Jeremy Sumpter
4. Darin Zanyar
5. Joel Madden
6. David Beckham
7.Ian Somerhalder
8. Adam Brody
9. Andreas Wilson
10. Johnny Depp


Nylackat

Slappig dag idag kommer det troligen att vara. Har absolut inget att göra. Tycker sälv att det ät rätt trist, men så är det.
Sitter här i sängen med datorn, har precis nylackat naglarna med min nya coralfärgade nagelack. Underlacket rekomenderar jag, gör så att naglarna inte blir missäfrgade, och åller kvar färger längre. Så det är ju bra. Jag brukar vara en son som skrapar bort mitt nagelack med fingranra. Haha!
Midsommarafton på Fredag, då kommer jag vara på Sandhamn, åker imorgon kväll med båten. RIkgt kul ska det bli, ska fira midsommar med våra bästa kompisar, Hans, Marika, Ebba, Klara, och Lukas. Först lunch hos dom, och middag hos oss. Vi har ett landställe i Trovile. Väldigt fint är det där. Mitt framför havet. Ska skaffa en Jakuzzi också dit. Underbart!
Just det, fick faktikst ett till nagelack från New York från Minna nä hon var där. Lite rosa, lila, metall aktigt. Väldigt snyggt.
Ha det superb!
Puss


Kate Moss kär





Jag är lite kär i Kate Moss svartvita bilder. Första är en av favoriterna. Hon står i en bildkö helt avslappnad. Den andra visar att hon verkligen kan modebilder, snyggt! Det tredje gör mej glad, skrattet åt någon hon kollar på.
En riktig modell.

Vad jag har köpt idag!



Det här är vad jag köpte: Nagelack, Underlack, Örhängen, Smyckehand, Halsband, Deadem, Bikini.

Jag är lättad igen

Jag är lättad. Jag behöver inte oppereras. Magen mår på topp. Allt är bättre en bra. Nu är jag glad.
Sushi blev det efter besöket på sjukhuset. Åhh gud så god den var, bästa jag har ätit. Ni måste gå till det stället och äta, det heter Sushi shengSvea gatan. Laxen och Avakadosen, så himla gott. (Rekomenderar stort)
Istället att sitta på pappas jobb tog jag mej en liten tur runt i området. Gick till HM och köpte lite smycken och bikini. Fick 200 av pappa för att fira att jag är friskförklarad. Och fick köpa vad jag ville. Underbart!
Sen vid typ runt 16.00 åkte vi hem. Pappa och jag.
Är väldigt glad. Puss.

P.S. Bild kommer senare på vad jag köpte D.S.

Vanessa


Vanessa Anne Hudgens - Say OK

Återbesök.


©Theendwithyou

Duschat
. Ska snart åka till papppas jobb. Efter det till sjukhuset på återbesök. Efter det ska jag till pappas jobb igen och tillbringa dagen där. Kommer väll sitta med mn dator, rita, och kanske kolla lite i stan.
Ingen kompis värkar kunna komma dit och gå i stan. Men man kan ju också gå själv.
Vi ses snart.
Puss


Världens.....par

Världens bästa, sötaste, underbaraste, otroligaste, snyggaste, gulligaste par i hela världen.
Serena and Dan...Dan and Serena. Blake and Penn...Penn and Blake.






Nobody put´s baby in the corner.

Härlig dag med Sophie! Tidigt blev det, klockan 09.15 träffades vi. Satte oss framför "Dirty Dancing" medans det regnade. Tog fram alllt godis och chips som blev kvar från deras gäster och åt sushi. Sköng lite singstar och jag blev knäpp, och skratt, skratt, skratt.
Ska till doctorn imorgon igen. Nu kommer vi troligen få reda på om jag behöver oppereras.
Puss

Ny Header

Hejsan!
Som ni ser har jag och min kompis eller mest min kompis  Sophie som gjorde den. Vad tycker ni? Gjort om Headern, bakruden, texten, och min profilbild. Sophie är väldigt bra på att göra Headers, så ni kan gå in på hennes blogg och fråga henne om det, hon vill gärna göra det.

Sitter faktikst här med henne. Ska åka hem om ca 20 minuter.
Ni får ha det så bra.
Puss


Klädtips

Här kommer lite klädtips om man vil se smalare och få finare figur, och det som är fel.

Ränder som går åt sidan ser man tjockare ut.

Ränder som går neråt mot fötterna ser man längre och smalare ut.

När en tröja slutar precis innan armbågen ser armarna finare ut.

När en tröja är kortare en, en T - skirts ärmar ser armarna tjockare ut.

Om man har några extra kilo runt magen ska man bära tunika.

Utotsvängda byxor får breda höfter att se mindre ut.

Vill man förlänga halsen ska man bära V- ringat.

Man ser smalare ut om man har lager på lager.

Om tröjan slutar långt uppe ser halsen tjockare ut.

Kort kort kjol får bena se snyggare ut.

Använd raka byxor om man har tjocka ben.

Benen blir snyggare med högklackat



Blake Lively


Älskar Blake Lively. Hon är en av mina största idoler. Hennes stil i Gossip Girl. Åhhhhhh! Avgudar den. Skorna, kjolen, strumpyxorna och väskan på hösten. Så jäkla snyggt. Lite min stil faktiskt. Love you<3
Puss

Dagens outfit Söndag



T - skirt  från JC
Kjol från Lindex
Ring från Åhlens

Upps, fel!

Hejsan!
Det är såhär att jag har råkat ta gästblogginlägg som kategori när jag skriver ett inlägg så det ser ut som om det är en gästbloggare, men det är fel. Utan det är jag, den riktiga bloggerskan. haha! Har alltid varit, förutom Thailand när min kompis gästbloggade. Så nu vet ni det.
Puss

Mary-Kate and Ashley Olsen





©Mary-Kate and Ashley Olsen
Några av favoriterna är Mary-Kate and Ashley Olsen. Älskar dom. Söta tvillingar, och när de var små, helt otroligt söta.
De fyllde faktiskt år för 2 dagar sen, den 13 juni. Så Grattis till dom i efterskott.
Puss.

Grattis Alex!

Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva ut i hundrade år. Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva ut i hundrade år.
Grattis Alexander på 4 års dagen, den sötaste personen i hela världen. Älskar dej.

Markus Ohlsson




©Markus Ohlsson

Tyra Banks


Red



I´m In loved in red.

Dagens outfit Lördag



Klänning - JC
Linne - Okänd
Ring - Åhlens

Hiss eller Diss

Taylor Momsen med en gul kort kort klänning. Tveksam för mej.
Vad tycker ni.  Hiss
eller Diss ?



Beskrivning om min header

Tänkte bara berätta vad min header säger om mej. Sophie ahr ju gjort den så den passar "mej" och jag håller med.

Bilden på mej är ju bara en bild på mej för att det är jag.
Det gröna i träden och rusetten är för att jag älskar grönt, gillar naturen också.
Fredsduvorna är för att jag är väldigt imot liksom krig och vill ha fred på jorden, miljömänniska också.
Läpparna med läppstiftet är för att jag är en sminkälskare som de flesta.

Puss.

Ahhhhhh

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!! GUD VAD FIN HEADER!!! Jag visste inte ens om det. Tackckckckck Sophie!!!!! DU ÄR BÄST!!!! Älskar den<3<3<3<3<3¨ Den är skiitsnygg. Jag är sååå glad!
Älskar dej.

Puss

Söta


God morgon!
Söta lillebror Alex sov med mej inatt så mer en halva säneg tog plats även fast han är så liten. Haha!
Far till Forum tror jag med mi kära mormor idag. Ska hjälpa henne hitta en present till Alex. Blir nog lite varmare kläder en vanligt idag. Ser lite mulet och kallt ut. Men min fina Gina Tricot väska får endå följa med.
Ni får ha det så bra.
Puss♥♥

Önske outfit



En liten sommar-önske-outfit. Om  man bortser från vinet då.
Fint!

Fashion campus


Inköpet idag


Inköpet av smycken och glasögon idag.
Väldigt nöjd. Puss.

Shopping med Giesela

Shopping har det varit med Giesela idag.
Åt jättegod lunch på Taco bar. Naco de luxe (Rekomenderar) Supergod. Giesela köpte 2 linnen från Bik Bok. Supersöta. Jag själv hittade de sista rosa glasögonen på HM barnavdelning, ÄLSKAR DOM! Sen köpte jag 3 ringar och ett armband från Åhlens. Födelsedags present till min underbara lillebror som fyller 4 år på Söndag. Så det var rätt enketl att hitta till honom på BR. Kollade på "American pie 1" när vi kom hem.
Så det har varit jätte trevligt.
Ska ta och se på "American pie 2" nu med bröderna. Puss.

Let the rain fall


©Theendwithyou
Imorgon blir det shopping som gäller med Giesela.
Ha en superbrakväll
Puss♥♥

Tänk vad man kan hitta



Hittade pappas gamla målarlåda uppe i byrån.
Tänk vad man kan hitta bland alla saker.

Fashion



Det här sitter på min fina vita vägg hör hemma. Puss.

Jag är så lättad

Jag är så lättad.
Var på sjukhuset nyss. Och min systa i magen är borta. Asså man kan se en rest, men den är helt liksom. hah! Går inte att förklara. Men infektionen är borta. Och altt ser bra ut. Så ajg tror inte jag behöver oppereras. Om en vecka ska jag träffa min läkare igen. Ska kolla om jag har kvar suset i mitt hjärta som man hör. Och så ska han säga om jag behöver oppereras. Hoppas inte. Men jag är typ förklarad. Ha!
Mamma och jag åkte till Stationshuset senare och åt lunch, trevligt.
På vägen dit så var det är bil som såg ut som pappas, så vi tutade på den hela tiden och vinkade som dårar. Sen visade det sej att det inte var pappa. Haha jaa så kan det hända.
Puss©

Bad, tennis & Sushi

Badade idag med Lollo, Sophie och Mathilda. Först åt vi sushi på Sayonara, supergott. Sophie betalde allt. Hahah. Sen gick vi till Kärleksholmen men det var iskallt så vi gick till Rösunda istället och badade. Där var det jättevarmt. Eller först när man hoppade i avr det kallt, men sen blev det varmt. Var där ett tag, hade det trevligt och fotade varandra.
Efter ett tag gick Mathilda.
Vi stannade kvar lite. Drog till Beccans tennisläger och kollade in henne och Emma spela. Tog lite tennisfoton, men dom blev inte så bra. Sen åkte Lollo hem så då köpte Sophie och jag glass och satte oss på en grön äng. Trevligt trevligt.
Klokcan 17.00 gick vi hem. Sen trffade vi varande igen klockan 18.30. Skulle handla gott gott. För att sen ha en liten film kväll hemma hos mej. Det blev Sophie, jag och Emma. Såg på American pie. Det var så mycket snacks och godis och läsk att man fick ont i magen. Sophie behövde gå för en liten sak hemma. Så då stannade Emma ch jag kvar och fortsatta kolla lia på Gossip Girl och American pie. Det tog inte så lång tid innan Emma mådde jätteilla och lände att hon behövde kräkas så hon gick hem vid 21.15. Så det var både roligt och lite mindre roligt.
Imorgon vill jag träffas igen och bada där vi badade. Fast jag ska på Ultra Ljud igen för att se om jag behöver oppereras. Så vi får se hur det går efter det.
Hoppas ni få en bra kväll med EM på TV.
Puss♥♥

Gillar



Lite blåsigt men varmt idag. Jag har fått non son här städ sjuka. För jag har städat köket, mitt rum och TV - rummet nu. Hahaah! Tycker det är kul. (Lite konstigt kanske)
Gillar den där bilden där uppe. Eftersom jag ät tydlig men där bak ser man bara suddigt. Väldigt fint tycker jag.
Idag ska jag bara vara hemma tor jag. Kanske non promenad till Mitten senare.
Ha det bra
Puss♥♥

ERIK



Jag tycker att Erik Segerstedt gör "I dont wanna be" med Gavin DeGraw låten superbra.
Vad tycker ni?

Emma



Jag bara älskar det här fotot på underbara Emma. Hennes vackra röda hår och underbara skratt får mej att le. Fotografen är stjälvklart sötaste Sophie.

Visste ni?...

Man vet ju att Taylor Momsen spelar Jenny i "Gossip Girl" och Cindy i filmen "Grinchen"


Men hon spelar också Presidentens dotter Alexandra i filmen "Spy Kidz"

Mitt rum!

Eftersom jag berättade om mitt rum förut så får ni lite bilder på hur det ser ut.





Morgonen städning.



Soligt och lite blåsigt underbart väder idag. Morgonen har det städats i mitt rum, damsugits, och jag är inte klar en. Får sonna här måste-städa saker. Så nu är mitt rum fint igen. Om jag ska beskriva mitt rum med tre ord blir det nog Rosa, tjejigt & Trivsamt. Jag älskar mitt rum, och det säger mycket om mej själv.
Är hemma själv idag för alla andra är hos kompisar och på jobbet. Ska väll ta en promenad längst vattnet för att tänka lite.

Jag saknar min vän


God natt

God Natt

Födelsedagsmiddag


Trevligt, trevligt. Åt födelsedags middag på Holmen idag. Åt god mat, och jag lånade mammas kamera och fotade lite. Åt Hallon Cheese kake som efterrätt. Och den var såååå god.
Victor, Diedrik och jag cyklade hem vid 21.00 så då stanande Mamma, Pappa och Alex kvar.
Dom har inte kommit ennnu.
Sitter och kollar på "Kärleken checkar in" Verkar vara rätt bra hitills.
Nu börjar det igen.
Puss♥♥

Ordishen



Dansen gick rätt bra, eller ja tycker det va rätt svårt och lite mer Street stil en vad jag är van vid. Det gick väldigt fort. Men jag var rätt nöjd. Jag var i samma grupp med några i min förra grupp så det var skönt. Jag tror inte jag kommer in i Jazz - linjen. Men jag blir endå nöjd om inte.
Puss♥♥

Hänt extra


Your beautiful


Photo taken by me©

Ordishen dag blir det för mej. Ska dansa i en grupp med 3 domare som tittar på. Kommer ha en lapp på tröjan och så bedömmer dom en så man kommer i sin grupp. Jag har sökt till Jazz - linjen. Där dansar man Show, street, stepp, ballett dans. Men mest Show dans. Dom tar in 20 av 60 så jag tror inte jag kommer med. Men mn får väll hoppas. Jga har varit sjuk rätt länge så det kommer nog gå sämre en vanligt.
Ska åka dit vid 13.00 så jag har non timma kvar.

Jag saknar dej. Men jag vet inte vad jag ska göra för jag vet inte vad jag gjort.

GRATTIS Mamma!

Grattis Mamma på 44 års - dagen!
Idag fyller min älskade Mamma 44 år så GRATTIS till henne.
Hoppas du får en superbra födelsedag Mamma!
Puss & Kram
Lina


Jag förstår inte


Olika

Dagen har varit superbra ochd edet värsta.
Sophie och jag köpte present till Hanna, sen åkte vi till henne. Festen blev superbra tycker jag.  Vi badade i det härliga vattnet. Åt glass, jordgubbar, kakor, chips, brownis och läsk. Supergott.
Så det var superkul. Sen har det varit det värsta och jag förstår inte varför.
Hoppas ni har det bra. för det har inte jag.
Puss♥♥

Sleep over night with Lollo

God morgon!
Sitter här med Lollo. Natten blev superbra. Såg "På smällen" Har aldrig sett den, men den var superbra.
Den här gången jag sov ver var det typ först gången jag kunde somna direkt eller på en liten stund. Det kanske var för att Lollo gad mej det där Pepparmyntsteet som inte har not koffin i sej. Så det var bra!
Nu sa vi äta frukost.
Bloggar senare.
Puss♥♥

¨


6/6-08 outfit


Theendwithyou.blogg.se© Outfit

Klänning - Gina tricot
Väska - Gina tricot

Leende

Sitter här med ett leende på läpparna. Har varit i Sickla med Emma nyss. Köpte present till Hanna och Mamma, sen ett kuvert och penna. Kollde lite på skor och provade kläder. La undan en bikini på HM, så fin!
Det har varit jättetrevligt. Imorgon ska Hanna ha födelsedags fest. Ska bada på hennes brygga, så det ska bli skiitkul!
Om ca 2 timmar ska man åka till underbara Lollo och spendera natten där.
Puss♥♥

Jaa, såhär såg det ungefär ut. Som ni ser, ser man inte Emma ens. här sitter vi i henes bil utan tak. Det blåste lite.
               

The summer king

Hejsan!
Sitter här med Sophie och Emma. Var på Holmen och åt middag med Beccan, Lollo, jag, Sophie och Emma. Det var väldigt trevligt. Alla tog hamburgare, firade att det var sommaravslutningen. Sommaravlsutningen igkc föressten jättebra! Hade det idag, som jag inte hade skrivit föut. Jag fick faktiskt Stupendium för bästa elev. Blev väldigt glad och hade inte förväntat mej det. Mina kompisar blev chockade men var glda för mej. Klockan 20.00 gick Lollo och Beccan hem. Då stannade resten kvar. Senare träffade vi Emilia, Emma och de andra och var med dom resten av kvällen. Tog lite foton och hade det trevligt. Nu kom vi previs hem. Emma och Sophie ska sova här. Ska se på lite film och äta gott gott. Så det ska bli trevligt.
Ni får ha det så bra, för det ska vi ha!
Puss♥♥

haha!



Haha! jag håller på kissa på mej. Jag tycker det här är så jäkla roligt. Hej Baberiba ska spela Idol - Juryn. Hahah skiit vad kul.

Nagellack


Underbart

Har varit en superrolig dag.
Det har varit vattenkrig på Erstavik. Gud vad kul det var. Iskallt vatten, eller rätt varmt, mn kudne bada. Sen så solade vi och hade det super mysigt. Jag trivdes med Sophies t - Shirt. Hahaha! "Lina, du ser ut som hon i Grease med ditt hår och glasögon" Det var det Lollo sa till mej, haha! Emma var så snäll och sa att min personlighet liknar Jennifär Lopez.
Åkte hem vid halv ett.
Då så åkte Emma och jag till Handelshuset och kolalde på en klänning till henne. Hon köpte en superfin. Sen gick vi till kringlna och åt gott gott. Så det har varit en underbar dag!
Nu ska jag titta lite på TV.
Puss

Förebild

Här har ni min förebild. Hilary Duff. Hon är allt jag ser mig själv i. Hon är min absoluta förebild.


Summer 08

Hejsan!
Kom hem från skolan nyss. Hade gympa i slutet av dagen. Det har varit varmt i dag som alla andra dagar. Hade på mej min vita nya klänning frpn Gina tricot.
Jag ska börja lägga upp outfitar igen om jag hinner.
Snart ska jag på piano. Hoppas det går bra. sista gången idag. Imorgon så ska hela klassen till Ersdagvik och bada och ha vatten krig, mamma köpte en jätte stor vatten pistol till mej. Det ska bli så kul!!!
Hopppas ni får en bra dag.
Puss♥♥

En bild på mej och mina kära bästisar Sophie, Lollo & Beccan. Puss



When it comes

God morgon!
Hade haft min dörr till balkongen öppen hela natten idag så när jag vaknade var det kallt kallt.  Så nu sitter jag här under mitt fina täcke med min älskling. (Datorn)
Tisdag idag, inget speciellt. Imorgon är der Onsdag och då är det nonting speciellt, sla till Erstavik och ha vatten krig. Mamma köpte värsta stora vatten pistolen, och ni anar inte vad den kan göra. Hahaha!
Nu ska jag sätta på mej kläderna för idag, det blir en vit sommar klänning.
Ha det super!
Puss & Kram

God Natt!

Nu är det så att jag har bestämt mej att lägga mej tidigt på kvällarna för när jag vaknar är jag skiittrött och då menar jag skiiittrött. Och jag hatar det.
God Natt på er.

Jippi!

Jag är SÅ himla glad. Mamma kom hem med VÄRLDENS och då menar jag VÄRLDENS snyggaste avslutningsskor. Åhhh som är så snygga. Sen också en Supersnygg vit klänning. Den är sååå fin.
Jag blir 5 centimeter längre i skorna så jag är glad.
Jippi!
Nu är det dags att lyssna på Beautiful day.

Sommarlovssång

Solen skiner, himlen den är blå. Och som man kunde stanna kvar endå. Hösten kommer med sitt blås och regn, det är sonna dar man vill stanna kvar i säng. Tänger på hur sommarlovet va. Tänker på vad ma gjorde varje ledig dag.
Kom hästar och hö, ge mej varm korv med bröd, för det tycker jag är väldigt gott att få. Kom gäddor och vass, ge mej smultron och glass, Å pannkakor med sylt och socker på.
None


Bytt plats

Hejsan!
Har inte kunnat skriva idag för att de har bytt plats elrler något. Men nu går det.
HAr varit en riktigt skön dag med sol, varmt och lättklätt. Mamma ringde mitt i lektionen och sa att hon hade köpt ett par skor och 2 klänningar till avslutningen, så det ska jag prova snart.
Redovisningen gick åt skogen idag, haha! Allt var fel, vi kunde inte något!!! Det var hämskt. Usch! Men skönt att få det avklarat. Imorgon ska vi bara typ avsluta allting. Liksom göra klart The house. Fast det har jag redan gjort så jag fick renskriva några andras idag i skolan för jag inte hade nonting att göra. Och på Onsdag så ska vi till Eriksdalsbadet och ha vattenkrig och bada, guuuuud vad kul! Mamma köpte en vattenpistol så I´m ready Sophie och alla andra!!!!
Efter avslutningen så blir det väll picknig, bad, sol och sova över förhoppningsvis.
Puss♥♥

Varmt

God morgon!
Varmt idag igen känns det som. Sol sol sol. Och då slänger jag på mej jeans kjolen och ett linne. Vaknade lite för sent idag, försov mej lite. För ja såg på världens bösta film igår med de andra. Idag är det mpndag. Ska redovisa med Emma och Kristian 3 länder. Och jag vet inte nonting, jag har ine gjort ninting. Så det kommer inte gå bra=(
Aja, nu måste jag gå och äta frukost. Skolan kallar.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss♥♥
image353

Piece of me

image352
We are so like each other, it can mean that we could be no friends, but it could also mean that we could be best friends©
Snart är dagen slut. Har varit ute på trädgården nästan hela dagen efter Lollo gått.  Papa murar och mamma planterar. Haha! Imorgon ärd et måndag. På torsdag slutar vi. Guud vad skönt.
Nu ska jag gå ut ett tag.
Puss♥♥

Break away

Hejsan eller God morgon!
Lollo sov här inatt, och det blev siperroligt. Vi cyklade vid halv 9 till Macken. Skulle köpa lite godis och sont. Träffade några killar i klassen. Sen lekte vi lite konsitga på vägen hem. Vi såg non Mary - Kate and Ashley film. Den var rätt bra. Sen b´vid halv 12. La vi oss. Men Lollo hade fullt upp med att snacka om att para ihop vissa med varandra. Hahahh! Men det har varit uperroligt. Nu på morgonen, studsade vi lite på studsmattan och åt frukost. Lekte med vattenspridaren också. Snart eler om en timma ska Lollo pka hem.
Nu på morgonen såg både Lollo och jag repris på Talang 2008. Och båda vi fick ryssningar och gåshud när vi hör Zara Larsson otrlogia röst. Med låten "My heart will go on"



Ha det superbra!
Puss♥♥

RSS 2.0