juno

Hejsan Hoppsan!

Idag har det varit en skitkul dag! Först hade vi engelska, det är roligt men den lektionen var så booooring, för man bara lyssnade och lyssnade, jag vill prata liksom. Sen hade vi Idrott, Minna höll lektionen, det blev fys, men det var mer lek tycker jag, fast det vr skitkul!

Sen så gick hela klassen på bio, vi såg Juno, den var skitbra tycker jag! På vägen dit satt jag med Elin, Henny och Harge, vi gjorde sten sak påse, och en tummsak tävling, haha jag vann över Harge!!! Det var roligt!

Nu har jag gjort klart matten och NO läxan. Kan det nu, så det är bra!

Bloggar senare
Ginnie                                                                

image91 Filmen Juno

torsdag

God morgon!

Jag är så sjukt trött just  nu, skulle kunna somna om när som hälst!!!
Men idag är det ID, ENG, och edt andra vet jag inte, på morgonen blir det engelska. Ska typ få tillbaka dagböckerna eller not. Sen har vi gympa fast det vet jag inte vad det är.
Sen så ska hela klassen på bio i söder, vi ska se "Juno", den verkar vara jättebra!

Aja, nu måste jag fixa mej ich lite andra saker.

Bloggar senare
Ginnie

Onsdag

Hejsan Allihopa!

Kom precis hem ifrån tennisen, det var skitkul för Lollo och jag skrattade ihjäl oss hela tiden haha. Men sen det är nonting på tennisen som jag är allergisk mot för varje gång efter tennisen svider mina läpper skitmycket och det gör så ont, så det är typ golvet eller bollarna eller not, haha (konstigt)

Sen i skolan gick man nutidsorgentering om biologi för vi ska ha snart prov på det, hatar egentligen nutidsorgentering men det var rätt kul för jag gick med Sophie, Harge, Sara, Siri, Hugo och Emma så vi pratade hela vägen, haha=)

Nu gbear man lite med S och C.

Imorgon ska det bli jätteroligt, för vi ska hela klassen på bio och se non film som jag inte kommer ihåg vad den heter, fast vi kommer sluta 4 men endå, men den verkar skitbra, men det enda är att man inte får välja själv sina plaster, skitdåligt liksom. Så vi måste typ sitta kille/tjej kille/tjej.

Bloggar senare
Ginnie

good morning

God morgon!

Sophie tvingade mej att skriva ett inlägg nu på morgonen, så då måste man ju, haha!
idag är det en tråkig dag, tycker jag, haha det rimmade, aja men halva gruppen har slöjd, så då är det bara ena halvan kvar, det är ifrsig rätt kul.

Idag ska vi också skriva non pjäsmanus för man är i en grupp ochska jag är pjäs, jag är med Mathilda, Hugo, Jacob och non mer. Kommer inte ihåg. Men det ska bli "rätt" kul typ.
Sen efter skolan ska jag hem till Giesela för i ska på tennis sen.

Bloggar senare (kanske)

Make the best of your life
Ginnie

Tisag

Hejsan!

JAg har inte bloggat på så länge, men det är för at det har hänt vissa saker, och då har jag inte haft lust att blogga liksom, en av dom skaerna är att en hund jag älskade som hette Tulo har dött nyligen. Och jag har lekt med han sen jag var 3 år, och nu är han borta. Och jag verkligen älskade han.

Snart ska jag på piano, eller om 40 minuter. Men jag måste gå nu.

Everyone must go on
Ginnie

Forum

Hejsan!

Kom hem precis från forum, har varit där och shoppat med Lollo, det var jätteroligt! Vi åt sushi till lunch, sen så drck man en hallon smoothe, skitgod!!!! Sen köpte man en tröja från BikBok. Bara för 99 kr, det var REA. Så det var bra.


Have a good day
Ginnie

Vilken är snyggast?

Hejsan!

Vilken tycker ni av dom här outfiten som är snyggast?

1            2            3           45

The only girl with pashion for fashion
Ginnie

Heath Ledger

Oh My God!!!

En av Hollywoods största kändisar har dött. Heath Ledger, jag älskade han. Hans städerska hittade honom död i sitt rum, med sömnmedel bredvid sig. Det var antagligen en överdos sa dom.
Heath Ledger var en jättebra skådespelare. Han spelade bland annat i en film jag älskar Casanova.

Varför just du? image84

Now your gone
Ginnie

lollo

God morgon!

Åhh gud jag vaknade jätetidigt fast det är helg, och jag är inte ens trött, hahaha. Det blir typ alltid så för mej. Men nu sitter man i sängen och bloggar lite.

Idag blir det en shoppingdag med Lollo. Ska bli skitkul. Så kläderna, here we come. hahaha.
Älskar dej Lollo<3
You are the best.          

Bloggar senare.

Bye Bye
Ginnie

++

Hejsan!

Kom hem precis ifrån Mutti. Vi skulle ha kollat på Djävulen bär prada, men pappa kollade på den så vi såg Because I said so för typ hundrande gången. ÄÄÄÄÄlskar den!!!!!!!!!!

- Why?
- Because I said so!
Ginnie

gävulen bär prada

Hejsan!

Kollade precis klart på "Gävulen bär prada", Älskar den filmen!!
Mode, mode, mode. The only girl with pashion for fashion.

God Natt
Ginnie

.....

Hejsan Allasemmans!

Idag har det varit en rätt kul dag, hade lite SV och ett NO-test, jag tycker testet var väldigt enkelt, eller sådär. Sen så fick man visa upp sin eller redovisa non tidning sak vi gjorde och jag kom tvåa, det var rätt kul! Sen så hade vi innegympa istälet för skridskor för hela is banan var full med vatten så vi hade redskap och boll lekar inne. Det var skitkul för manfick gunga i ringar jättehögt i luften, haha.
Sen hade vi lite bild, gjorde prickar hela tiden, haha. Hoppas det blir bra.

Sen tog man lite bilder på rasten-   Älskar er!

Have a good night
Ginnie




God morgon allesammans

God morgon!

Det blev lite seanre bloggning idag, men jag behövde packa några saker och så. Men nu är jag inne.
Idag har jag tennis med Giesela, Lollo och Karo, ska bli rätt kul. Innan de har vi också slöjd, alla gör en kudde, asså bara överkastet, min är lila med en pussmun på, hahah. Hoppas den blir bra!

Dagens låt: Bleeding Love - Leona Lewis

Have a good day
Ginnie

Hejsan Hoppsan

Hejsan!

KOm hem från skolan för ett tag sen, idag har det varit rätt kul dag, vi hade yoga med alla tjejer, så himla kul! Sen så hade vi lite andra saker i skolan.
Snart ska jag på piano, har inte övat så mycket, men skitsamma, haha.

Aja nu måste jag gå.
Life is good, but only if you do somthing about it
Ginnie

god morgon alla

God morgon!

Vaknade 6.45 , så himla trött så att det inte är sant, klädde på mej, kollade lite på Beverly Hills (Älskar det), nu sitter an framför datorn och bloggar lite.

Idag så vet jag inte vad vi ska ha i skolan, jag tror vi ska ha ialla fal SV och EA sen på gympan är det tjej och kill grupper så alla tjejer ska ha yoga tillsammans, så himla kul det ska bli!!!! Älskar dansa, älskar yoga, älskar att röra på mej, och så blir man så himla vig på yoga, så ddet är jättebra!!!!!

Sen efter skolan idag har jag piano, nu har jag faktiskt hunnit öva "lite", men det kommer nog att går bra, hoppas jag.

Have a good day
Ginnie

det som hände idag

Hejsan!

har precis ätit middag, det blev kyckling, kom hem från dansen för ett tag sen, det var väldigt roligt, fast supervarmt i danssalen så man blev så trött, men vi har en så rolig "tjej" dans, med Miss Li. Älskar henne.

Tills imorgon har vi två läxor, spanska och engelska, fast båda var rätt så enkla, så det är bra.

Ni måste svara på en väldigt svår fråga, vad är det bästa sättet att förlåta en? Att bli vänner igen, hur gör man liksom? För "du" och "du" måste förlåta varandra non gång, ni vet att ni älskar varandra.

Have a good night
Ginnie.


Haha sorry men jag var tvungen att lägga upp den här supersnygga outfiten från Nelly, älskar tajta jeans, speciellt svarta.

God morgon!

God morgon!

Kom precis ner ifrån duschen, har klätt på mej, nu ska bara håret torka lite.
Dagen outfit



Have a good day
Ginnie

Nelly!

Hejsan Hoppsan!

Åhh gud, dom här mysdräkterna från Nelly är sååååå fina, dom kostar ca 800-900
Vilken färg tycker ni är finast?

           

The only girl of pashion for fashion
Ginnie


Ny header

Hejsan Hoppsan!
Så nu fick man en ny blogg header, tack Sophie!!! Love U!!!

Vad tycker ni om den?

Life as what you make it
Ginnie

-Because I said so

Älskar "Because I said so" den bästa filmen i världshistorien, eller kanske blan dom bästa.


image73

They´ll never know


They´ll never know, One Tree Hill, Älskar.

Lina

Kläder!

Hejsan!

Jag hittade dom hära kläderna, älskar dom, kommer från Nelly. Så himla bra outfit!

Älskar dom här jeansen, stuprör + den gråa tröjan!
Leggins, brun tunika + silver halsband, älskar!!!
  Den här klänningen är sååå fin!!!

The only girl with pashion for fashion
Lina

Sova över med vännerna

Hejsan!

Gårdagen blev väldigt lyckad! Jag, Lollo, beccan och Sophie sov över hos Mattis. Det blev sushi till middag, väldigt gott, lite modevisning, hahaha. Music och tjejsnack. VI somnade ca 00.00 för beccan ville sen åka hem. EFtersom det var skola idag på en lördag fick vi gå upp klockan 07.45, rätt tidigt, fast vi skulle vara i skolan klockan 09.00 så. Vi vakande, åt frukost, fixade oss och sen gick vi tilll skolan, hade lite MA, SV och NO-läkförhör, gick inte så bra för mej, Hhaha.
Var i skolan i tre timmar sen gick man hem, kollade nyss klart på "Because I said so", Bästa filmen ever!!!! Älskar Mandy Moore.
image68    

- Because I said so!
Lina

Hejsan!

Hejsan!

Sitter här med Muttis, inne på datorn lite grann, idag ska jag, Mutti, Soffan, kanske Lollo och Beccan sova över hemma hos Muttis. Ska bli sholkkul!!!! (Vårat nya ord, sholk) Det blir sushi för alla, sen lite film och snacks.
Imorgon kommer de vara skola i 3 timmar!!!! JAg tycker det är skitdåligt, likosm på en lördag, plus att vi har röris på morgonen,, så himla taskigt!!!!

Idag har det varit kul i skolan, men saker har hänt idag som jag inte vill berätta. Men det var inte så kul.
Det har varit bra lektioner, lite matte, hade förtest i bråk, gick inte så bra för mej. haha som vanligt. Hade lite SV, EA. SÅ det var bra!
Bloggar senare.

True love never ends
Lina


+

Don't click here! 

Idag...

Hejsan Hoppsan!

Idag i skolan så hade vi NO, SV, MA och EA. På NO så dissekerade vi en lammlunga. Usch vad äckligt det var, man fick röra den och alla blodådror och så, och så blåste våran fröken upp den så den blev jättestor, haha. FAst dey var rätt bra att se hur den verkligen ser ut. Alla tror att den är ihålig men det är helt fel, den är liksom kött bara.
Sen på EA gjorde jag matte, liggande stolen och diagnoser inför matteprovet vi ska ha IMORGON!!! Längtar INTE. Hahaha=) Sen så på gympan s simmade vi, men jag var inte med för jag hade ont i halsen och hostade jättemycket! Inte så kul!

Snart ska man på piano, första gången efter lovet, ska bli rätt kul att börja spela igen.
Nu har likosm alla mina aktiveteter börjar, Piano, Tennis, Dans, Gitarr. Så det är väldigt kul!!!

Lissta när man väljer bra, väldigt bra, superbra, mycket, väldigt mycket, supermycket, dåligt, väldigt dåligt, superdåligt.

Livet är just nu: Väldigt bra.
Vänskapen är just nu: Bra.
Måleriet är nu: Väldigt bra.
Dansandet är nu: Superbra.
Saknaden av saker är nu: Supermycket.
Städandet: Superdåligt.

Make the best of what you have
Lina

Sleep-over-night med Mutti!

Hejsan,

Igår blev de är skitrolig tjejkväll med Mutti!
Vi åt till middag Fondy med bakad potatis skitgott!!! Sen blev det Pedikyr på tånaglarna och fötterna, haha men det var skitkul!!=)Sen så såg vi Dirty Dancing, åhh vad den är bra!!! Efter det la vi oss, somnade typ vid 00.00, sen vaknade vi vid 7.00 ch somnade om tills klockan 9.00. Sen blev det frukost, fixa sej, och nu är vi hemma hos mej och är inne på datorn, ska snart göra en reklamfilm som Mutti tvingar mej till.
Bloggar senare.
Ett litet smakprov på vad vi gjorde:

    

True love never ends
Lina

Just another girl

Just another girl with a dream in her heart
Wanna make a new start with a fire inside of her
She had to go
She couldn't stay around, everybody let her down
Stole the light and the life and the child inside of her
She's so alone

Fy fan

FY FAN VAD JAG HATAR LIVET, ALLA HAR LÄMNAT MEJ NU, ALLA. FY FAN FÖR DEJ!

Idag

Sitter här och "försökte" göra matte, för det kommer saker som jag har glömt bort, och som vi inte ens har jobbat med, får lite spasmer. Haha!!

Halsont saken har blivit lite bättre, och förskylningen med, men nu brjar man få ont i huvudet, så ennnu värre, hehe.  <för ett tag sen gick jag till skolan och hämtade minna böcker och så.
Det hände en sak då, som jag bara inte kan sluta tänka på.

Nu sitter man på sitt rum och bloggar, inne på datorn, tänker på saker, och saknar "dej"
Men nu måst man gå.

Maby you have least a good day, well not me
Lina

ont i halsen

Fy fan vad jag har ont i halsen, nu har jag haft det i 2 dagar och börjar bli skitförskyld också, inte så kul. Jag kan inte dricka eller svälja nonting. Kanske inte kommer till skolan idag. Första gången i såfall på 4 år, haha

Nu måste jag gå
Lina

Skit nu

Livet är skit just nu, det är allt jag kan säga just nu.



Hejsan!

Hejsan!

Först efter skolan gick man till kringlan med Lollo, jag köpte en Semla och Lollo köpte en macka och en vad det nu heter, haahha=) Vi var där ett tag, sen kom Lollos mamma och hämtade henne.
Nu är jag hemma och kollar på the O.C., väldigt bra!  ÄLSKAR SUMMER!!!!!!
Sen efter det måste jag städa mitt rum, gud vad tråkigt!!!

Imorgon början tennisen igen, rätt skönt för jag har inte trönat på ett tag, och idag pratade vi om hälsan och att man måste röra på sej så det är bra.
Men nu måste jag gå.

Have a good day
Lina

Sorry

Okej nu har ma inte skrivit på ett tag, sorry.
Just nu har man anmält sej till Seglarläger tills i sommar, det ska bli så kul!!! Kommer att gå med Cissi och Lollo, eller jag tror att Cisi ska gå, hopas det!

Gud vad jag saknar Giesela, Minna och Cissi. Hoppas ni har det jättebra i Thailand, Västindien och Afrika. Alla supervarma länder, hahaa. Nu vill man bara ligga och sola i typ Thiland eller Västindinen eller not. Längtar.....

Så imorgon börjr skolan igen, de har varit ett väldigt långt lov känns det som, så jag längtar lite faktiskt tills imorgon, at träffa alla kompisar och så. Fast ag har typ glömt bort all matte som vi har lärt oss, hahaha. Så på provet vi ska ha sanrt kommer det nog inte gå så bra för mej(som vanligt) hahaha=)
Aja nu måste jag gå.

True love never ends
Lina

Stukade foren

Okej, just nu så stukade man foten, assså det änns som om man blöder inne i foten. Jga ramlade i trappan, och typ kom helt fel. Fy fan vad ont det gjorde.
Jag kan inte gå på den-

Bio

Kom precis hem från Bion, idag blev det Råttatiiog man såg på. Den var faktiskt jättebra! Blev rätt sugen att laga god mat då, hahaah=)

Nu sitter man och chattar lite med S.

Men nu måste jag gå.

You make the best of it
Lina

Britney Spears


Det kanske inte är exakt såhär det är, men jag kan bara säga att jag förrstår Britney varför hon bröt ihop.
Bara kolla på videon

Maby the famous is´nt the best
Lina

Sova över natten

Hejsan

Gårdagen när jag och SOphie sov över var jättekul! i spelade Guitarhero(jag är inte bra på de, fast Sophie äger) och så sjöng vi singstar, efter att ha sjungit många låtar och långa toner har man rätt ont i halsen, hahaha=)
Efter det så gick vi upp och kollade på "Because I Said So", åt chips, cola, och pausade rätt mycket. Sen när klockan var vid 02.00 så gick vi och la oss, men jag hade så svårt att sova. hade typ fått en sockerkick av Ben and Jerrys glassen vi åt, så jag låg vaken och inte kunde sova.
När klockan var vid typ 02.30 så satte vi på One Tree Hill och kollade på två avsnitt, men det fukade inte heller, så jag somnade när klockan var 04.30. Japp, är rätt trött efter det, men jag vaknade ialla fall klockn 10.50 så.

Nu ska man vara hemma slappa, typ sova lite, nee kan inte det, men kanske måla lite.

Älskar dej Sophie
Lina

Sleep-over-night

Det här kommer Sophies och Min sova-över-kväll se ut, som ni ser är det bara en massa onytigheter, hahaah=)

            Det var typ LITE av det vi ska ha, hahaha!!!

Slepp-over-night is the best
Lina


Sova över

Så idag ska man bara vara hemma tills klockan typ 5, för då ska man hem till Soffan och sova över, det ska bli så kul! Vi ska typ se Because I said so, och äta Ben and Jerrys, haha det är som våran traditision, hahaha=)

Nu har man målat lite, lyssnar lite på musik, och sen ska man väll bara slappa!

True love never ends
Lina

image56

Mina teckingar

SÅ idag blev man klar med 3 teckningar som är gjorda av akrylfärg, jag tycker do blev sådör, vad tycker ni?







det var dom, vad tycker ni?

Måla är livet
Lina

Tyra Banks


Alla nästa uppfatar Tyra Banks som snäll och sådör, säger snälla saker, men här är ett klipp när hon totalt flippar ut på Americas next Top Model!
Vad tycker ni om det?

Måla

Så nu har man räknat tiden som man har målat en teckning, det tog 2 timmar för mej, och jag har typ lite mindre en halva teckningen klar, men ni får se den när jag är klar.
Alla har olika saker som man är bra på att rita, som typ mode, deprimerat, kläder, hus allting son där liksom, och jag har funnit min, Natur. Det är det jag är bra på att måla. Absolut inte mode. Hahaha:)

Have a good day
Lina

Sent

hejsan

Idag vaknade jag rätt sent, halv 10, sent för mej ialla fall.
idag ska jag posta brev, och resten av dagen måla. På fredag blir det Sova-över kväll med Sophie, lite film, godis och glass, det ska bli siktmysigt!!! Jag ska ta med glassen, så det blir nog Ben and Jerrys, elller ska jag ta den Soffan??

Aja nu måste jag gå, lyssna på Cool river och måla.

Music is life
Lina

Josh Duhamel och Fergie

Man har nyss hört att Josh Duhamel har friat till Fergie, dom är förlovande berättar Fergie.

image48image49


Cool rider

Just nu är jag GALEN i Grease, här kommer det bästa avsnittet i Grease ever, tycker jag. Michelle Pfeiffer med Cool Rider. Helt förälskad iden.

2008

Okej, nu är de ett nytt år, 2008! JAg kommer fortsätta skrivandet, kanske ennu mer. Jag kommer skriva om det jag fortfarande skrev om, men kaske lägga till lite saker.

2008 kommer nog bli det bästa året!
Och vi (ni vet vilka jag menar) ska inte bråka.
Vi ska göra 2008 till det bästa året. För sen kommer vi kanske att splittras.

Make the best of your life
Lina

RSS 2.0