Jordin Sparks.



Åhh gud vad jag älskar den här låten. såg den på MTV hela dagen. Asså jag bara ÄLSKAR den! Jordin Sparks med No air.
Hon är en av mina bästa sångerskor. Älsakr dej!!!!!!!!!!!!!

Jordgubbar

image351
Festen blev supertrevlig. Några familjer kom med en massa presenter. Mamma och jag gjorde 3 jordgubbstårtor. Och alltid när Victor fyller år så blir det alltid soligt och varmt väder. Och ALLTID Jordgubbstårta. Gott gott, och grillning blev det också. det har aldrig varit dåligt väder när han har fyllt år i hela sitt liv, hahah!
Om ca 1 timma kommer min käraste Lollo. Så ska vi sova över. Det ska bli så kul.
Nu ska jag ta och fixa lite, och sjunga också.
Ha det superbra!
Puss♥♥

Grattis Victor!

image350

Ja, en trevlig morgon har det varit med tårta och presenter. Min lära bror Victor fyller 14 år idag. Så grattis till dej VG. Det blev tårta, och han fick massa med presenter. Bland annat från golf till Björn Borg kalsonger. Hahah!
Idag ska jag vara ute och fixa med treädgården, min lilla favorit, sen vid 13.00 kommer gäster till Victor. Senare kommer kära Lollo och så ska vi ha en liten Sleep over night. Lite Mean girls och godis blir det. Mm!

soligt, soligt ch soligt

image349
Theendwithyou.blogg.se©

En trevlig dag har det varit.
Soligt soligt soligt och solgit, riktigt varmt har det varit. Fick solsting på slutet av dagen. Och det kunde man nog märka eftersom jag skrattade ihjäl mej när jag ramlade ner med min cykel för diket. Haha!
Jag trivdes endå superbra med min sommar, underbara klänning. Så lättklätt - så snyggt.
Och dessa underbara blommor har vi flut i krukorna på verandan.
Nu ska jag ta och äta nonting, sätta mej osh se om det finns något bra pogram.
Puss♥♥

Orgentering först

image348


God morgon vänner!

Idag nu på morgonen ska jag, Sophie, Sara och Jens träffas och gå orgentering. Alla vi var borta när de andra gjort det så vi gör det nu. Det ska bli lite skönt, en morgon promenad.
Samskolan och middagen igår blev superbra.
Idag har jag på mej Klänning från Gina tricot.
Nu ska jag ta och fixa mej lite och äta och sätta mej på cykeln.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss♥♥

Dagen har varit enligt mej Superrolig!

Ja en rolig, jobbig, brottomig, hetisk dag har det varit. På morgonen direkt till Matte provet, gick rätt bra tror jag. Sen blev det sjöld. Efter slöjden skulle vi åka till Våran nya skola och besöka den. Träffade klassen, det var rätt kul. Efter det hem fort, (Jag gick hem till Minna) Dusha en snabb dusch. Och sen ta på sej något snyggt. För mej blev det klänning från Gina Tricot. Sen iväg till Avslutningsmiddagen med klassen. Den blev dubbelt så rolig som jag trodde den skulle bli. Vi fick god mat och efterrätt. Sen så kollade på på filmen från Klassresan på Lökholmen. Det var superkul fast lite pinsamt ibland när non video och bild som man inte ser så bra ut på kommer upp. hahaha!
Men dagen har varit enligt mej Superrolig!

Kom hem nyss frå Middagen så jag ska väll ta min tablett, ta något att äta och kolla på Girlliches och Grey´s Anatomy vid 21.00 tiden.
Ni får ha det så bra.
Puss & Kram
Lina

P.S. Vill bara hälsa till mina underbaraste av dom underbaraste bästisarna man kan ha, Lollo, Beccan & Sophie. Ni är bäst D.S.

Har brottom

image347

God morgon!

Kan inte skriva ett lång nu. Eller jag måste faktikst gå nu. Har rätt brottom. Måste packa med klänning till skolan och andra saker.
Ha det superbra
Puss

What a girls wants

image346

Hejsan!
Har varit en underbar dag. Allting har entligen ordnat sej. Har varit soligt och ca 20 grader. Riktigt skönt. Sprang runt med shorts och linne, och det var inte kallt. Imorgon är det mycktet på gång. Matte prov, träffa nya skolan, avslutnigs middag med klassen och slöjd. Så jag kommer komma hem vid halv 9. Kommer inte komma hem imellan heller.
Mamma förhörde mej sissta gången nu idag och jag känner mej rätt säker faktiskt.
Hoppas det går bra!
Nu ska jag ta och sjunga lite.
Puss & Kram
Lina♥♥


This is me now

image345
God morgon!
Tisdag idag. En rätt lång skoldag. Fast inget speciellt antar jag jag. Jag har piano idag. men jag har inte hunnit övat och sådär så det kommer nog inte gå så bra.
Idag har jag på mej Short från HM Linne från JC Bästisarmband från Miami.
Puss♥♥

Skitunge

Hej!
Har precis övat lite matte hag gjort rätt mycket och blivit förhörd, jaf var riktigkt glad och nöjd tills non skitunge skrev en komentar jag stör mej på på mi blogg. Jag vet exakt vem det är. OCh jag vet vem som har sagt till henne att hon ska göra det. Jag är bara så jäkla sur. Ahh.

Lite sådär men jag är endå lycklig

image344

Hejsan!
Har varit en rätt bra dag. Började skolan med lite Tårtröstning. Sen har det väll varit bra och inte så bra. Men jag tänker inte tänka på det längre utan vara lycklig. Vi slutar ju snart så då ska man vara lycklig.
En liten gästoutfit kommer upp med käraste Lollo och Beccan. Fina som vanligt.
Nu ska jag ta och öva till Matteprovet.
Ha en bra eftermiddag.
Puss♥♥

Inget speciellt förutom Matte - prov.

God morgon!

En ny dag idag, Måndag. Inget speciellt den här veckan förutom Matte - prov på Onsdag. Annars måste väll vi börja öva inför Skolavlutningen med våran låt. För vi har inte varit så bra i tid med det förut. Haha!
Jag vaknade idag med världens högsta låt på radion. Jag bara flög upp ur sängen. Hahahah!
Hur jag mår annars, lite sådär. Lite jobbigt mellan kompisar och sådär-men jag hoppas det löser sej innan skolavslutningen. Eller det måste det.
Det blir ingen outfit idag, eller det blir en, men jag kommer inte lägga upp den. För jag hinner inte. Men ni får en annan bild här istället.
Ha det super
Puss♥♥


image342

Everything



They think they know everything, but they dont.

Gjorde den här nyss....

image341

En enkel outfit

image340

Ja det här är min Dagens outfit. En enkel outfit med kjol och tröja. Gult och rosa.
Har precis övat lite till matteprovet. gjort hela häftet. Sen har hela familjen varit ute i trädgården och meckat. Roligt.
Nu ska vi ta pizza.
Ha det bra
Puss


Mors dag

God morgon igen!

Idag är det Söndag, Mors dag. Har grattat mamma på morgonen. Pappa hade köpt lite presenter, rosor och frukost på Kringelgården. Så det ar jätterevligt. Mamma blev jätteglad. Tur att jag inte sov över hos non, för då missar man ju Mors dag. Men det har varit en super trevlig morgon.

Puss & Kram
Lina♥♥


image339

Moderitningar

image336
image337
image338

Lite moderitningar på kläder jag gjort.

Grilla


Hejsan!

Snart kommer alla våra gäster hit, det blir några av dom närmsta grannarna. Pappa ska grilla Hamburgare. Gott gott. Jaa, gaden har väll bestått av Pluggning, fotning, ritning, music, piano, besivikelse, städning, bloggning-unefär det. Imorgon ska jag plugga nästan hela dagen. Eller ialla fall försöka. Vi ska ha prov på Onsdag så jag vill känna mej säker.
Ni får ha det bäst.
Puss ♥♥


image335











Dagens outfit Lördag

Ja det här är min Dagens Outfit. Myspyxor med knappar, skor med glitter, ribbat linne och snobby morgonrock.

image330
image331

Modebilder och Skor

Tänkte visa min skor som jag inte kunant haft för jag har fott blåsor av dom. Men nu sitter dom bra.

image328

Beccan är så sjukt duktig på att rita modebilder. Så här är hennes ritningar av egna kläder och skisser.

image329

Fina bilder

Lite bilder från igår. Beccan och jag tog lite fina foton i naturen.
Söta Beccan. xoxo

image324
image325
image326
image327

Gästoutfit

Denna söta underbara tjej får bli min Gästoutfit idag.
Beccan med snygga söta kläder som vanligt.

image322

Puss♥

Spenderat dagen med....

Hejsan!

Har spenderat dagen med Minna, Märta, Mathilda, Agnes och Emma efter skolan.
Vi åkte och köpte glass, gick ut med Stella och hoppade studsmatta, sen lite andra roliga och pinsama saker. Hahah! Det var ialla fall superkul! Sen intervjuvade jag Minnas mamma för jag måste skriva en uppsats med intervju, så det var roligt.

Jag och Minnas underaraste hund Stella!

image321

Fredag är alltid skönt....

God morgon!

Fredag idag, alltid skönt men endå rätt jobbigt för då kommer man närmare och närmare matte provet som jag INTE har övat till. Men endå skönt för att sluta skolan för veckan. Idag ska jag och Soph på en intervju. Det ska bli kul! Och på Lördag ska vi h gäster här, våra grannar ska komma på middag.
Just nu sitter jag i min säng, dö trött och skriver. Idag  blir det 14 grader, lite mulet men sol.
Idag har jag på mej Jeans från JC Linne från Cherry Tea, Linne från Gina tricot och kofta från Gina tricot, Arband gjort själv och ett från Miami.

image320

Puss & Kram
Lina♥♥

Grease

image319

Vänskap

image317

Fick detta underbara armband som visar bevis på vänskap av min käraste Lollo. Det är en nyckel så står det forever  på. Rktigt fint är det. Tack Lollo! Armbandet är från Miami så ni vet.


Har precis varit på gitarr, nu ska jag skriva det sista kapitllet på The house.
Puss

jag gillar torsdagar

God morgon sötisar!
idag är det Torsdag, gillar torsdagar rätt mcyekt. Vet inte varför, jag bara gör det. Idag i skolan ska vi ha gympa med våra lärare. Micke. Haha det ska bli kul att se på. Eftersom jag inte ska vara med.
Ska vykla idag tll skolan med Soph. Jag tror vi kommer göra det varje morgon om du vill det Soph? Det är superskönt och rätt varmt. Idag har jag på mej tröja från Bik Bok. Jeans på JC. Armband från Albrehams guld. Mini steps från HM.
image316

Puss & Kram
Lina♥♥


Grease lightning



Eftersom det är sommer nu och avnslutning kommer ett litet klipp från Grease 1 med Grease Lightning. Jag älskar 80-talet och Grease. Här är ett klipp med favoriterna.

Fullt upp!

Hejsan!

Har inte skrivit idag, men det har varit rät mycket. Jag var ju på utvecklingsamtal igår, och då hade jag missat rätt mycket så jag har fått flera uppgifter som ska lämns in. så jag har skrrivit på huset, ritat bilder och gjort not repotage. Och varit på Piano så det har varit fullt upp. Nu ska jag rita en till bild på The house.

Puss

Hinner inte......

Jag hinner inte skriva nonting.
Måste skynda mej och äta, för jag ska cykla om en kvart.
Så vi ses senare.
Puss & Kram

Regnigt, hagligt, kalt och blött!

Hejsan alla bloggare!
Har precis kollat klart på "What a girl wants" Hade aldrig sett den förut, men den var fsktikst superbra!
Idag var det Olympiad i skolan, jag skulle vara funktiner med Axel H och Calle G. Vi skulle stå vid 60 meter.
Vi bara " Det kommer aldrig komma några, för ingen väljer 60 meter"
Sen bara stormade det med ungar. Så vi hade saker och göa hela tiden.
Harge och jag tog tid. Sen plötsligt började det ös regna, erkigen ös regna, så där stog vi iunder
mitt lilla lilla gröna peraply, och bara " Klara, fördiga, kör" haha det var superkul!
Sen var man ju ihjälfrusen-
Som Harge sa så kommer man bara drömma om "Klara färdiga kör, 11.25. 12.03. Haha.!!!
Sen började det Hagla också, det gjorde så himla ont nr man fick dom på sej. Så där stog jag, harge och Spohie och bara Aj, aj, aj aj, Hahahahah!
Jaa det var en rolig, kall och blöt dag. Efter Olympiaden så cyklade jag, Minna och Märta hem till Minna, gick ut med Stella, kollade lite på film. Så dagen har varit rätt rolig. Sen så glömde jag mitt utvecklingsamtal, me jag hann itid med pappa. det gick bra.
Nu ropar pappa hela tiden at jag måste komma ner och äta.
Så vi ses senare.
Puss & Kram
Carolina


Olympiad

God morgon!
Jag kan inte skriva länge, utan en liten snutt.
Vi ska ha Olympiad idag, så jag ska vara funktioner, så jag måste gå nu och fixa matsäcken.
Ni får ha det så bra.
Puss
image315

Hola!

Hola!
Har kollat lite på A cinderella story med idoler bland annat på datorn. Varit hemma och bara varit, har ätit lite. Imorgon är det Olympiad som jag sa förut. Det ska bli rätt kul, man ska ha med dej matsäck och varma varma kläder, liksom jag är hellre för varm en för kall. Så jag kommer ha på mej mycket saker.
Jag är så himla hes i halsen, jag har inte ont men är lite täppt och non halssak, så jag
låter som en kille nästan när jag pratar. Och när jag ska sjunga så kan jag inte ta
så höga toner som jag vill. Så det är inte så kul=(
Nu tror jag att jag ska sätta mej med gitarren eller pianot eller både och.
Ha det superb.
Puss♥♥
                                                                    
image314


Eyes

image312image313

Provet gick bra ialla fall!

Hejsan hoppsan!
Så SO - Provet gick väll bra. Fick inte hjärnsläpp som jag kan få ibland. Kanske fick fundera non minut på non fråga men annars gick det bra. Så himla skönt att få det gjort. Nu ska jag förösöka få klart The house.
Men jag kommer jobba med det i skolan, inte hemme.
Soligt idag tycker jag, inte så kallt, så det var bra. Imorgon blir det Olympiad, ska vara Funktionär på 60 meter, är jätteglad för att få det! Jag är med Harge och Gustavsson.
Nu ska jag ta och äta nonting framför TV:en.
Ha det super.
Puss

image311

Vill få det avklarat!

image310

Måndag idag, rätt skönt vill bara få det där SO provet avklarat så jag kan sluta tänka på det. Vaknade vid 7 idag för jag glömde igen att ställa klockan. Idag har har på mej Jeans från JC tröja okänd, Armband JC & Guldfynd.
Nu måste jag gå och öva in i det sissta och äta frukost.
Puss♥♥

En rolig dag på Grönan

Kom precis hem ifrån Gröna Lund. Vädret var rätt OK. Bara lite regnigt och ca 8 grader, så det avr bra. Var med Lollo hlea tiden. Åkte nästan allting. Det var superkul! Bergådalbanan flera gånger. Köpte foto, godis och mat. Det var verkligen skitkul, har saknat Lollo så mycket, och man fick spendera den första dagen med henne på Grönan. Kan det bli bättre? Nu ska jag ta och plugga till prov imorgon.
Ni får ha det så bra -
Puss♥♥

image307image308
image309

Grönan igen

God morgon!
Idag ska jag till Grönan med familgen. Vi har blivit inbjudna av SEB Enskilda dit. Så det är bara dom som får komma dit idag, eller senare kommer vilka som hälst. Det ska bli superkul! Ska träffa Lollo och hennes familj där också. Kommer vara med Lollo mest tror jag. Vaknade halv 9 idag, vaknade av att Diedrik och Alex satt och sjöng till Svampbob fyrkant. Trevligt trevligt. Jag tycker inte vädret spelar någon roll när man är på Gröanan förutom om det är iskalt och man har för lire kläder, men det viktigaste är att man är med dom man älskar och har kul!
Sitter och lyssnar på "You are the music in me"
Men nu måste jag gå och byta om för vi ska åka om en kvart.

Puss & Kram
♥♥Lina

image306

Lättad...

Är rätt lättad nu. Mamma förhörde mej på religionerna som vi ska ha på prov på måndag. Jag kunde nästan alla, kanske 5 fårgor som var osäkra. Men ajg känner mej rätt lättad, har tänk på provet hela dagen nu. jag är inte så nätvös, eller lite för att få hjärnsläpp som jag brukar få.
Matte är min dåliga sida, men SO och NO brukar jag få mycket bättre resultat på. Jag tycker det är rätt kul men SO och NO faktiskt.
Imorgon blir det Gröna Lund igen med Lollo. jag får träffa henne först! haha.

Puss♥♥

Lollo

Hejsan!

Är väldigt glad just nu, Lollo har precis kommit hem från Miami och jag är sååå glad för det. Så himla skönt att få höra hennes glada, underbara skratt igen. Imorgo blir det mera skratt på Gröna Lund med henne. Har saknat dej supermycket Lollo!!!!!!!!!!
Älskar dej♣♣

♥Puss

image305

Pluggning och Piano

image303

image304

Jaa, ungefär såhär kommer min dag att se ut! Pluggning och Piano.
♥♥ Puss

Jag mår dåligt

God morgon!

har ni sovit gått inatt? Jag har sovit rätt gått.
Idag är det helg, Lördag. Jag har faktiskt rätt mycket att göra och det känns inte som om jag kommer hinna. Först måste jag öva piano, men en supersvår lår tills på tisdag, dessutom har jag prov på måndag, och imorgon är jag borta hela dagen på Gröna Lund igen. Så det är bara idag jag kan öva, och det kommer inte bli mycket tid. Jag tror jag inte kommer nå den nivå på provet som jag vill. Dessutom om non jag älskar inte mår bra, mår inte heller jag bra. Och hon mår skit mår jag skit. Darför mår jag dåligt. Jag vet inte vad jag ska göra.

♥♥Lina

Fått klasser nu!

Hejsan!

Idag har det varit roligt. Efter skolan gick jag Minna och Sophie hem till Minna, väntade på att posten skulle komma med våra klasser till sjuan. i väntade ich väntade, sen kom hon, vi rusade u och tog posten, slet up kuväret och alla vi tre kom i samma klass. jag är väll rätt nöjd, kom med dom får min klass jag ville, men de andra var jag inte så nöjd med. Men jag tror det kommer bli kul! Vi skulle fira lite så Soph och jag gick ner och köpte Tårta, glass och coca cola. Kollade på non Mary-Kate and Ashely film.
SÅ det var jättekul! De andra från klassen var därimot inte ett dugg nöjda, lite gråt här och där. Men nu ska man inte tänka på det, utan den tid vi har nu kvar i sexan.
Kommer få öva lite i helgen till relih´gion provet lus göra en matt läxa. Booring! Haha.

image301

Jeans från JC. Armband från JC också. Ring från HM, tröja från Replay.

Trött efter rolig dag!

God morgon!

Guud så trött jag är, ar så himla trött igår kväll så jag glömde sätta på alarmet så jag fick vakna till Vitors alarm en kvart senare.  Jag satt hela kvällen igår med halstabletter, mi hals gör så himla ont efter allt skrikade. Haha.
Jag kommer aldrig glömma den dagen igår, jag Älskar Björn Gustavsson och ha var där..... asså jag blev helt till mej. När han satt i Fritt fall så kollade han bara rakt fram och sa ingenting när alla barn skrek att dom älskade honom, han bara ingroreade alla.
Haha! Sen så åkte han Jetline, och han kollade på mej. Guuuud vad.....åhh jag vet inte vad jag ska säga.
Hahah!, Världens bästa dag på länge!

Idag blir det inte så bra väder ser jag, regn regn och regn. Så man får väll ta regnskor, fast jag har inga regnklder alls så ja får bli blöt. Hehe.

Puss & Kram

Gröna Lund Here We Come

Hejsan!

Kom precis hem ifrån Gröna Lund. Det var så jäkla kul! Roligare en jag hade förväntat mej. Jag var med lite olika, Minna, Sophie, Beccan, Sara, Hanna, Mathilda, Emma och kanske några fler. Åkte alla saker förutom Fritt fall och Spökhuset. Åkte Jetline 5 gånger, Kvasten 2 gånger, Flygande mattan 2 gånger, Lyktan 3 gånger, Vilda musen typ 3 gånger, och flera andra saker. Köpte sockervadd, Läsk, godis. Och så köpte jag en bild på mej och Mathilda i Vilda musen. Den blev superfin!
Jaa, det var superkul! Efter Grönan hade jag skitont i fötterna. Haha.
Extreme var superkul men jätteläskig, mycket läskigare en förra gången, och vi fick upp Beccan också. Haha! Och det nästan bästa av alt var att Björn Gustavsson var där!!!!! BJÖRN GUSTAVSSON!!! Alla bara sprang efter honom, och ja fångade några bilder. Haha. jag bara älskar honom.

image297image298
Photo taken by me©
Beccan och Sara i Lyktan (Nya lilla fritt fall som snurrar)

image299image300
Photo taken by me©
Sockersöta Björn Gustavsson

Puss

Jetline video



En liten video när några åker Jetline, blir mer och mer frestad att åka dit. Men imorgon smäller det!

Regnig dag

Hej!

Kom precis hem ifrån Slöjden, regnat har det, inte mycket. Men det har varit lite mulet och kallt. Hoppas det inte blir det imorgon, ska försöka göra lite So till preovet vi ska ha.

image293image294

Puss på er♥♥

Veckan har gått fort

God morgon!

Har sovot bra inatt. Vaknade till At the beginning. skönt och vakna till.
Idag är det Onsdag, tycker veckan har gått väldigt fort, eller dom här 3 dagarna. Imorgon blir det Grönan. Jag har ingen tennis idag, rätt skönt för då slipper man bära med alla saker till slöjden. Annars är det väll en helt vanlig dag.
Ni får kanske outfiten senare idag!. Det blir kalt idag, men jag tar endå kalla kläder. haha!

Puss & Kram
C♥♥

Längtar såååååå

image290
image291image292

Jäklar vad jag längtar till Gröna Lund. Hoppas på bra väder också.
Guuuuuud så jag längtar, jag ska åka allting flrutom Fritt fall och Spökhuset. Och jag är inte så stort fan av Flygande mattan. haha.

Underbara

Kom precis ut från duschen. Sönt skönt. Har dansat lite till Dirty Dancing. Tänker på det underbara livet, på dom underbara kompisarna, på den underbara musicen, på den underbara skolan faktikst. Haha=))
Efter skolan var det gympa men jag får ju itne vara med så jag, Minna och Giesela var funktionärer. Kul! Cyklade på vägen med Mathilda. Men sen orkade hon itne så då fick Hugo ta över. Roligt roligt!
Imorgon är det Onsdag, ska ha slöjd, ska fortsätta med min grythanske, kommer nog inte hinna bli klar med den eftersom jag har missat några gånger.
Och på torsdag om 2 dagar blir det Gröna Lund. Det ska bli superkul! Längtar så det inte är sant.
Nu ska jag skriva lite på The house (Skolarbete)

Ha det bra♥♥
Puss & Kram

En vanlig dag

God morgon!

Tisdag idag, vanlig dag förutom att jag inte ska ha piano.
Oj, vad mycket klockan är, nu måste jag faktiskt gå. Men ni hinner få en titt på min Outfit.

image289

Jeans från JC
Linne från Cherry tea
T-shirt från Gina tricot
Armband från JC
Ring från HM

Music...

image283image285
image286image287

Music är livet, utan music finns ingenting. jag har älskat music sen jag var i magen, haha. Spelar 2 instrument och sjunger. Gått i kör, spelat in en liten skiva med en kompis. Jag älskar music.
Music + Lina = Forever

Coca cola fabriken och lite annat.

Hejsan!

Sitter här med Minna, Märta och Lovisa. Har varit med dom nästan hela tiden efter skolan. Var på Cola fabriken idag! Det var jätteroligt! Speciellt på slutet är det var en lek i grupp, var med Sophie, Giesela, Minna, Märta, Mathilda. Vi kom trea, men det var endå kul!
Efter det gick vi hem till mej. Åt lite mackor och glass. Var ute med vattenspridaren och studsmattan. Kollade på " Och så kom Polly", Har sett den några gånger. Men den är superbra!
Imorgon är det inget speciellt i skolan.

Nu ska vi sncka lite, och rota i mina lådor. Haha

Puss & Kram
Lina ♥♥

Brottom brottom

Good morning!

Nu har jag brottom brottom, ska hinna med Tåget till Coca Cola fabriken.
Bloggar mera senare. Kommer en outfit ocså då-

Puss♥♥

Jäklar vad kul



Asså jag håller på att skrtta ihjäl mej, jag har sett den hunda gånge, men jäklar vad den är rolig, jag har visat den förut och jag visar den igen.  Björn Gustavsson Tips från cochen

Trädgården

image282
Photo taken by me©

Har varit ute och sprungit i trädgården, det är 25 grader, det kan inte vara sant, jag går med Kjol och linne och fryser inte ett dugg. Har stått och vattnat trädgården och blommorna, och jag skulle ta slangen så jag höll fast dom med benen och så slangk den så det sprutade in i hela kjolen, trevligt trelvigt. Haha!
Jaa dagen har varit så otroligt bra faktiskt. Jag mår mycket bättre, får tillbaka apptiten. Allt är super.
Imorgon blir det cola fabriken, det ska bli kul. Själv ska man ha med sej Köttbullar och makaroner.

Tänkte visa........

Tänkte visa Dagens Outfit:

image281

Kjol - HM
Linne - Gina Tricot
Väska - Gina Tricot
Linne  - Elle
Glasögon - Gucci
Skor - Scorett

Shopping dag med Minna & Märta

Har varit en underbardag som alla andra dagar i helgen.
Var i Sickla i dag med Minna och Märta, det var jättekul!
Köpte Skor från Scorett, 3 deadem, en ring, Steps.
Vi kollade i flera affärer på saker, och alla fick det dom ville, Minna fick sin avslutnigs outfit och Märta sina Solglaögon. Kom hem nyss. Dom skorna jag köpte tar döden på mina fötter, man om man vill vara fin så får man lite pin. Haha! Imorgon blir det skola, men endå inte, utan vi ska till Coca Cola fabriken. Hoppas det blir kul!
Puss ♥♥

image276image277
image278image279
image280

God morgon, Shopping dag

God morgon!

Blir nog minst en lika vacker dag som igår hoppas mam på. Igår så höll på vi i Trädgården hela dagen, etersom att vi har e rätt så stor trädgård tog det tid, pappa klippte gräset och mamma hade köpt supermycket blomor bvi ska plantera, så nu har vi blommori krukor ute. Och vi har anlitat en Trädgårdsmästare som ska plantera blommor. Han ska komma idag och kolla.

Själv idag ska jag ut och Shoppa med Minna och Märta. Jag ska kolla på ett par skor jag vill ha till Avslutningen. Ett par pumps. Dom är så fina. Sen så ska jag försöka hitta Steps och nontng till håret. Jag tror det kommer bli superkul. Och hoppas det blir varmt så att jag kan få använda min nya supersnygga klänning från Gina Tricot, elelr mamma fick ju den först, men den passade inte så jag fick den. Hon har typ samma storlek som mej. Haha!

Ha det superbra!
Puss & Kram
C ♥♥

Jag är lycklig!

Åhh gud vilken härlig dag det har varit idag! Den bästa på länge. Det harvarit så roligt. Spenderade dagen med Minna. Kom hem till henne, sen ctklade vi och köpte godis och lite anda saker, träffade John, Hugo och Jens på Tippen. Trevligt. Sen så bara var vi ute och kollade på TV utomhus på Mean Girls, (som man har sett 100 gånger) Haha! Pratade lite.Jäklar var varmt det har varit, och jag älskar det! har sprungit omkring i T - shirt och short i vädret. Gick ut med Stella, så himla söt hund! Det har varit så himla roligt! Jag känner mej så lycklig, och jag kommer inte bara ha träffat Minna och Märta i 2 dagar nu utan jag ska vara med dom imorgon också. Vi ska åka och shoppa i Sickla då. LÄngtar........

Jaa, nu ska man ta och slå in ett paket, lyssna på music, och vara lycklig.

Puss & Kram

image275

Sol sol sol

Gud vilken härlig dag, sol sol sol och varmt så det inte är sant. Pappa klipper gräset, mamma krattar, Alex leker i Vattenspridaren, bättre kan det inte bli!
Sen så såg jag att min egna Körsbärsträd hade slagit ut. Då tog man fram Kameran.
Själv har man på sig Short och bikinni överdel.

image272
image273
image274


118100

Jag har skickat in ett sms till 118100 och ställde en fråga.

Kommer jag bli en sångerska?

Då svarade dom: Vi tror att du har alla förutsättningar för att bli en sångerska om du övar flitigt. Den enda som sätter gränserna är nämligen du. Lycka till!

Haha jag är så glad.

Så himla kul

Har varit en superkul dag! Efter skolan gick jag, Minna, Märta hem till Minna. Åt lite. Sen så bytte vi om till bikini och hoppade studsmatta med vattenspridaren, vi blev jätte våta, men det var supervarmt endå. Stella, Minnas hund var också med i Vattenspridanren, Haha! det varå så himla roligt!
Sen så pratade vi lite tjejsnack, provade kläder. Åt chips och så.

image268
image269
image270
image271
Photos taken by me©

Det var så himla kul.
Hoppas ni får en supertrevlig fredagskväll!

PUSS

Fredag, skönt skönt

God morgon!

Ser ut att bli en ärlig dag, kanske kommer det lite sol på slutet av dagen. Det regnade hos Sophie nyss med inte här, det var lite konstigt. idag är det fredag, gud vad skönt. Jag har gjort all matte, men jag har andra saker att göra så jag ligge rialla fall inte efter. Gjorde lite Manikys och Pedikyr igår, så nu har man fina naglar. Idag är det bara 6 dagar kvar tills Grönan!

Här kommer Dagens outfit:

image266image267

Leggins - HM
Kjol - Okänd
Linne - Gina Tricot
Kofta - JC

Puss
Lina

Sofia Bush

image265

Älskade idolen Sofia Bush.
Älskar henne ♥♥

Like the sun

image264

Veckans.....

God morgon!

Idag vaknade jag tidigt. Vet inte varflr. Men idag är jag ledig. Så jag ska göra lite matte. Jag ligger inte så mycket efter i skolan faktiskt. Men jag tror det ska funka. Om 8 dagar har vi ett religion prov. Så det måste jag plugga till. Och om 7 dagar ska vi till Gröna Lund. Haha just det, jag kommer ihåg nu, jag drömde att jag åkte Extreme over and over again. Men då var den inte läskig. Haha!

Veckans låt: Whats left of me - Nich Lachey
Veckans skor: Svarta skinballerinor.
Veckans dag: Onsdag
Veckans känsla: Lycklig

Imorgon åker Lollo till Miami. Så jag säger hej då här Lollo. Hoppas du får det superbra!
Kommer sakna dej.

Puss & Kram
Lina

Ämnad för en ängel



Den här videon är ämnad för dej Sophie.

En underbar dag

image263

Har varit en underbar dag!
Var med Soph efter skolan. Gick till Stue och köpta gott gott. Gick hem till mej och kollade på TV. Hade skitkul och pratade tjejsnack. Blev en rätt solig dag, lite blåskalt, men annars har det varit underbarligt.
Älskar dej Soph

Jaa imorgon blir det ingen skola för mej, Det är Milavandring, men jag får inte gå så mycket så jag slipper, så jag blir välll hemma och gör matte.
Om 8 dagar blir det Grönan. Har planerat lite åkturer med Soph.

Nu ska jag ta och lyssna lite på music och vara lycklig.
Pussar

Lycklig

God morgon!

Jag är så himla lycklig just nu. Allt är helt underbart bara.
Dagen kommer nog bli varm och solig.
Ska träffa Soph till skolan.

Dagens outfit:

image261image262

Jeans - JC
Linne - Odd Molly
Kofta - Gina Tricot

Puss & Kram
Lina

Ahhhh

Kom precis hem ifrån pianot, och jag är så jäkla sur. Ahhhhhhhh, fan vad jobbigt. Nu säger mamma och pappa att jag inte får åka Bergådalbanan, extreme eller popexpressen.
Fan vad kul det ska bli på Gröna Lund!!!

Fick gå till skolan!

Hejsan!

Idag när jag vaknade skulle pappa och jag åka först till Sjukhuset. där tog vi snabbsänka. Ett litet stick i fingret. Och jag blev så gladdddd. Kommer ni ihåg att jag sa att barn ska ha under 10 i sänka och jag hade 110 då. Nu har jag under 8 i sänka. Och mår mycket bättre. Så jag fick gå till skolan. Kommer göra det nu. väldigt skönt att få träffa alla och så. Och jag kommer nog få vara med på Gröna Lund. Det ska bli så ***** kul att åka dit med klassen om 9 dagar.
Snart ska jag på piano. Ska få dubbellektion. Så vi får se om man har glömt något. Hoppas inte-
Har precis kollat klart på Cityakuten, Project runway, Seven heaven, O.C. och lite andra favopogram.
Nu måste jag åka.

Hoppas ni har haft en trevlig dag.
Puss
Carhie

Reklam



Hahah gud vad rolig den här reklamen är det bebisen och räkosten. det är den bästa reklamen jag vet. Haha! Och bebisen är sååå söt!

Lillebror

image260

Jag och min underbara lillabror Alex.

Dagens outfit Måndag

Här kommer Dagens Outfit:

image258image259

Missat mycket!

God morgon!

Blir hemma idag igen. Men det är bara skönt. Känns som om jag bor hemma nuförtiden. Har varit hemma i mer en en månad nu tror jag, men tur att det är i slutet av terminen. Men därimot har jag missat supermycket. Jag har missat och kommer missa: Eriksdalsbadet, Prauen, Ett prov, Dansuppvisningen. Och snart ska vi till Gröna Lund, och jag tänker inte missa det!
Idag är den enadra klassen på Cola fabriken, hoppas jag inte missar det.
Det gör jag nog om jag oppereras.

Ha det superbra!
Puss

Bästisar

image254image255image256
image257

Älskar er så extremt mycket bästisar.
Puss på er

Dagens outfit Söndag

Tänkte visa Dagens Outfit:

image253

Tröja - Gul & Blå
Kjol - HM

Gröna Lund

image252

Jäklar vad jag längtar till Gröna Lund. Speciellt med klassen. Vill bara åka Jetline och Extreme NU! Haha.

En solig dag

Hejsan!

Kom precis hem ifrån en liten tur ute med mormor och Alex. Gick till parken, solade lite. Sen blev det glasstime. Köpte en Calippo. En av favoriterna. Haha.
Tänkte också säga grattis till Sophies mamma som fyller år idag. Så Grattis!

Jaa, idag blir det väl en ute dag, hela familgen håller på med trädgården och fixar. Så det blir lite sol, och kul.
Sitter med When the stars go blue i öronen.



Ett litet klipp med Haley i One tree hill med Halo.

Girlfight



Haha fan vad kul, jag är lite inne One tree hill videosar just nu. Och här kommer ett litet Girlfight klipp.

One tree hill video



Åhh, jag bara ÄLSKAR den här videon.
One tree hill Pussycat dolls.

Dagens outfit

Dagens outfit:

image250
image251 Ha det superbra! Puss & kram

I love you



image248image247image249

We been trought alot, but I still Love you.

Idol



Lite Idol tänkte jag visa här.
Marie Picasso med min favorit What a feeling

THE O.C.

image245

Älsklingarna i The O.C.
Mischa Barton, Rachel Bilson, Adam Brody, Benjamin McKenzie

Härligt med solen

image242
image243
image244

Solen lyser ute och himlen är blå.
Det är supervarmt, så idag blir det en ute dag.

Puss Puss

Sur och besviken

Okej jag är riktigt sur och besivken just nu.
Jag fattar bara inte hur man kan skriva så? det är ett enda litet ord som är en liten sak men betyder så mycket. Bland 5 personer väljer man ut 2. Man väljer ut dom bästa bästisarna.
Hur kan man göra så?

Dagen

Hejsan!

Usch, gud vad ruggigt väder det har varit idag.
Idag ville inte jag vara ute. det har småregnat och varit fuktigt. Men jag har varit inne med music med penna och papper. Ja, men är ledig rätt mycket nuföritiden. Ska till sukhuset på tisdag och ta snabbsänka. Hoppas den har sjunkigt....MYCKET. Haha.
Imorgon tror jag att det blir en ute dag, jag har bara lust att åka någonstans och bara vara.
Om det blir riktigt varmt får det bli min nya sommar klänning.
Hoppas på sol.

Ha en bra dag.
Puss

Linne

Tänkte visa mitt nya linne från Gina Tricot.
Är förälskad i den.

image240
image241

Bilder jag gjort

image231
image232
image233
image234
image235
image236
image237
image238
image239

Lite bilder jag gjort från galleriet. Från 2007 och uppot.
Det här blev den gråa kol perioden. Lite blyerts också.

Gröna Lund längtan

image229
image230

Längtar så till Gröna Lund.
Lite bilder från 2005 och 2007. Min bästis Lollo och jag i Lustiga Huset och Kvasten.

Bilder

image227
image228

Sommar är det snart. Inte så soligt idag, men jag är endå en fotoälskare. Varit ute och fotat nästan hela morgonen.
Här är snäckor från Thailand och mina underbara undulater här hemma.

Puss Puss

Flowers

image223image224
image225image226

Summer of 69

image221
image222
© Photo taken by me

Grattis!

Grattis säger vi till Cecilia som idag fyller 13 år!

Hoppas du får en underbar födelsedag Cissi!
Jag tänker på dej hela tiden.

Puss & Kram
Din Lina    
                                                                    
image220

Majbrasan

God morgn!

Jag fick åka hem från sjukhuset igår. Fick min sista dropp då. Sen åkte pappaoch jag direkt till Ica Maxi för att handla till våra gäster och så. Sen kom Hasse och Marika. Vi gick ner till Majbrasan, träffade några kompisar där nere. pratade lite. Vi var inte där så länge, fast det var kul.
Nu har jag precis skrivit klart min song jag gjort själv. Den heter "Det var du". En Svensk en. Haha. Den handlar om att det var en person som svek en annan, och att den lämnade en, men nu vill den andra personen ha tillbaks den. Även efter allting som har hänt. Så ni kanske får se texten non gång på bloggen här.

Nu ska jag äta frukost.
Puss Puss

RSS 2.0